پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی مارینگ
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ، با دمای اتاق: ۳ عدد درشت
پودر تارتار: یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر: سه چهارم پیمانه
وانیل: کمی
طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ (عاری از هرگونه زرده) و پودر تارتار را با همزن برقی هم بزنید تا شکل بگیرد. به آرامی هر بار یک قاشق غذاخوری شکر به مواد اضافه کنید تا شکر تمام شود. هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم بزنید.
فر را با ۱۰۰ درجه سلسیوس تنظیم و روشن کنید.
۲ عدد سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.
با استفاده از قیف، با فاصله مواد را بریزید و به مدت یک ساعت و نیم تا وقتی که خشک و ترد شود در فر بگذارید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات انتخابات مجلس دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب مجلس زنان
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سلامت فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری
گاز دولت خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون ازدواج کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
هواپیما دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ ناسا عیسی زارع پور آب گوگل مایکروسافت
سرطان هندوانه آسم بیماران خاص سنگ کلیه کمردرد بیمه سبزیجات اعتماد به نفس