چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
انگور
انگور به رنگ های سفید، سبز، صورتی، سیاه و بنفش وجود دارد و یكی از میوه هایی است كه می تواند نقش مهمی در پیشگیری از انواع سرطان ها داشته باشد.
به گفته ی دانشمندان این میوه، هر چه بیشتر به سوی خشك شدن پیش می رود، ارزش غذایی بیشتری به دست می آورد.
گفته می شود تركیبات موجود در انگور شباهت زیادی به شیر مادر دارد و در واقع یك لیوان آب میوه ی طبیعی انگور می تواند به اندازه شیر مادر مفید باشد.
این میوه سرشار از پتاسیم، آهك، منیزیم، آهن، منگنز، كلر، ید و فسفر و ویتامینهای C.B.A و D است.
پژوهشها نشان می دهد كه قند موجود در انگور به طور مستقیم وارد خون شده و در ماهیچه ها و كبد ذخیره می شود و آب غوره كه از انگور نارس یعنی همان غوره به دست می آید. نقش مهمی در لاغری دارد.
کمک به بیمارانی که کم خون هستند
دفع سمهای بدن
از بین بردن سوء هاضمه
مبارزه با رماتیسم و دردهای استخوانی
پیشگیری از بیماریهای قلبی
کمک به کاهش چربی و اوره ی خون
میزان کردن ترشحات كیسه صفرا
پیشگیری از خونریزی معده
جلوگیری از سنگ كلیه و مثانه
نکته ی مهم اینکه پوست انگور دیر هضم است و برای کسانی كه دچار بیماری های معده هستند، خوردن آب انگور توصیه می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست