پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

سوپ هویج


سوپ هویج

رنگ نارنجی و زیبای آن روی میز، هر بیننده‌ای را به سوی خود جلب می‌کند و طعم تند و ادویه‌دارش تصورها را در مورد اینکه هویج هر غذایی را شیرین می‌کند، تغییر می‌دهد. صحبت از سوپ هویج …

رنگ نارنجی و زیبای آن روی میز، هر بیننده‌ای را به سوی خود جلب می‌کند و طعم تند و ادویه‌دارش تصورها را در مورد اینکه هویج هر غذایی را شیرین می‌کند، تغییر می‌دهد. صحبت از سوپ هویج است؛ سوپ لذیذ و پرخاصیتی که در قالب یک دستور غذایی هندی تهیه می‌شود. به سلیقه خودتان مقادیر را تغییر داده و به طعم‌های جدیدی دست پیدا کنید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

هویج: یک کیلوگرم، نگینی‌شده

کره گیاهی: ۷۵ گرم

زنجبیل تازه: ۲ قاشق غذاخوری، رنده شده

ادویه گرم‌ماسالا: یک قاشق غذاخوری

پیاز سفید متوسط: ۲ عدد، نگینی‌شده

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد، نگینی‌شده

آب مرغ: ۲ لیتر

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- کره را در قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و هویج، پیاز و سیب‌زمینی را ۶ تا ۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و کمی‌ رنگ بگیرد.

۲- زنجبیل و ادویه گرم ماسالا را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید. آب مرغ را اضافه کرده و سوپ را با در بسته روی شعله ملایم حداقل ۳۰ دقیقه بپزید تا هویج و سیب‌زمینی نرم شود. سوپ را با غذاساز پوره کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سرو کنید.

نکات:

۱ - در این سوپ از ۴ قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری‌شده برای عطر بهتر استفاده کنید.

۲ - به سلیقه خود نوع ادویه را عوض کنید.

۳ - به جای کره می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید.

۴ - دلیل پوره کردن همه این سوپ‌ها غلیظ‌تر و پرملات‌‌تر شدن آنهاست.