جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

امنیت سوزی در صدا و سیما


امنیت سوزی در صدا و سیما

یکی از ویژگیهای یک کشور دارای ثبات و پیشرفته بی گمان میزان امنیت آن کشور می باشد

یکی از ویژگیهای یک کشور دارای ثبات و پیشرفته بی‌گمان میزان امنیت آن کشور می‌باشد.

بطور کلی ضریب امنیت ملی و اجتماعی از شاخصه‌های پیشرفت و ازدیاد سرمایه‌گذاری در هر کشوری است.

بعنوان شاهد مثال می‌توان از کشوری مثل سوئیس نام برد ، کشوری که با وجود فقر منابع طبیعی و نیروی انسانی، بواسطه امنیت موجود در آن و گسترش فوق‌العاده نظام بانکداری هم اکنون به مأمن و مأوایی برای سرمایه‌گذاری تبدیل شده و بسیاری از سران کشورهای کمتر توسعه یافته و حتی توسعه یافته ترجیح می‌دهند در بانکهای این کشور سرمایه‌گذاری نمایند.

بی گمان مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات اخیر می‌توانست در مقابل کشورهای مدعی دموکراسی بعنوان یک برگ برنده در مواجهات بین‌المللی کفه ایران را در معادلات سیاسی سنگین نماید. اما پیرو اتفاقات ناخوشایندی که در سطح جامعه پس از انتخابات تیر ماه رخ داد؛ و به دنبال هزینه‌های هنگفت اقتصادی و امنیتی که سران فتنه‌جوی قدرت‌طلب با احتمال رأی آوری خود و به دنباله‌روی از جریان ضد نظام و انقلاب ،همه راههای پیشرفت و استفاده از رأی ۸۵ درصدی مردم ایران برای اعتلای نام کشورمان را تحت‌الشعاع قرار دادند.بی گمان بعد از این مسئولین دولتی ما هر کدام در هر کنفرانس و همایش بین‌المللی که شرکت نمایند، برای جلوگیری از برد کلام ایران در سطح منطقه و جهان اولین سؤالی که خبرنگاران رسانه‌های خارجی خواهند پرسید مسئله تقلب در انتخابات! است ؛موضوعی که حرفهای اصلی مسئولین دیپلماسی کشورمان را در محاق قرار خواهد داد.

متأسفانه در روزهای اخیر شاهد نوعی انفعال خود ساخته توسط صدا و سیما هستیم ، بطوری که مدام این موضوع را با گلچین کردن مصاحبه‌های مردم دامن می‌زنند، چند روزی است که تقریباً یکی از برنامه‌های ثابت تلویزیون، مصاحبه با مردم و تلاش در جهت ترویج این تفکر است که میزان اعتبار کشورمان پس از جریانات اخیر کاهش یافته است، امنیت سیاسی و اقتدار بین‌المللی ایران در سطح منطقه و جهان کم شده ، میزان سرمایه‌گذاری کاهش یافته است و...

گرچه اهداف تهیه‌کنندگان این برنامه‌ها تحمیل عواقب ناشی از این واقعیت‌ها به دوش عاملین اصلی آن یعنی ، شکست‌خوردگان میدان انتخابات است؛ اما "برای اصلاح ابرو نباید چشم را کور کرد"

آنچه امروز از تریبون رسمی و ملی ایران بعنوان کاهش اقتدار نظام شنیده می‌شود، در واقع اعترافی است که دشمنان ما منتظر اقرار آن از طرف ما هستند؛ و مگر نه این است که با این اقرار آنها جری‌تر شده و مصمم‌تر به اقدامات خود ادامه می‌دهند.

نگاهی به بازار سرمایه و سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی نشان می‌دهد در پی حوادث اخیر ضررهای بسیاری متوجه نظام شده است و کشور در دوران رکود اقتصادی خود به سر می‌برد؛ آیا با تکیه بر این اتفاق و بیان آن از تریبون رسمی کشور عملاً رکود بیشتر بازار سرمایه‌گذاری را دامن نخواهیم زد؟

در دوران سخت جنگ ، حضرت امام خمینی(ره) جنگ را یک نعمت الهی می‌نامیدند؛ شاید آن روزها کسی منظور امام را نمی‌دانست ، اما اکنون که به خاطر تجربه ۸ سال دفاع در برابر همه شیاطین دنیا در حالی که در اطراف مرزهایمان کشورهای متجاوز را مشاهده می‌کنیم، بهتر می‌توان فهمید که نعمت آن جنگ، افزایش اعتبار منطقه‌ای ما بوده است به طوری که آمریکا با وجود آنکه نفوذش در خاورمیانه برای تسلط بر ایران بوده است، اما تا به حال جرأت دست‌اندازی به این ملت را نداشته و ان‌شاءالله نخواهد داشت.

اگر قرار باشد خودمان بگوئیم که آنها که در جبهه نظامی ناموفق بوده‌اند، در جبهه تهیدیدات نرم موفق شده‌اند ؛ آیا این همان سخنی نیست که دشمنان ما را شاد کرده و در راه باطلشان ثابت قدم می‌کند.

به نظر می‌رسد در کنار "عسرهای" ناشی از دعواهای داخلی این‌روزها ؛می‌توان یسرهایی" را نام برد که سکینه‌ای بر قلب‌ دوست‌داران انقلاب خمینی (ره) است ؛شاید برخی از آنها عبارت باشند از:

۱- عیان شدن خط نفاق و دوروئی

۲- بالا رفتن عیار انقلاب با مشخص شدن چهره واقعی برخی از کسانی که خود را صاحب واقعی آن و پیرو خط امام می‌دانستند

۳- اثبات دروغگوئی نظامهای سلطه بخصوص آمریکا که با تغییر چهره و با نقاب دوستی و صلح با ایران اهداف شومی را دنبال می‌کردند

۴-موفقیت کشورمان در ناکامی آمریکا برای برپائی انقلاب مخملین، می‌تواند بعنوان یک نسخه آموزشی و الگوی مناسب مورد استفاده تمام کشورهایی قرار گیرد که سران سلطه قصد دارند در آن کشورها بازی رنگها را به پا کنند.

۵-موضع‌گیری برخی کشورهای به ظاهر دوست در جریانات اخیر و همسوئی آنها با مخالفین نظام ؛ دوستان واقعی ما را در سطح منطقه و جهان مشخص نمود

۶-هشیار باش همیشگی فرزندان انقلاب برای آمادگی همیشگی در مقابل انواع تهدیدات متوجه نظام؛ همانطور که رهبری معظم نیز فرمودند"در آن وقتی که ملت در عین استقرار و آرامش و ثبات یک حرکت بزرگ را انجام می‌دهد، نباید غافل بماند از دشمنی دشمنانی که دارند برایش نقشه می‌کشند."

و...

لذا پیشنهاد می‌شود صدا و سیما در این روزهای سخت با انتخاب تیتراژهای امیدوار کننده ، بدنبال جبران سختی‌های گذشته و تزریق امید و امیدواری در دل امت و نا‌امید نگاه داشتن دشمنان نظام باشد.

وبلاگ قلمکده

عباس تقدسی نژاد