شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

فریتاتای مدیترانه‌ای


فریتاتای مدیترانه‌ای

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ پیاز خرد شده: یک پیمانه
▪ سیر رنده شده: ۲ حبه
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ زده شده: ۸عدد
▪ خامه: یک چهارم پیمانه
▪ پنیر فتا خرد شده: نصف پیمانه
▪ زیتون …

مواد لازم برای ۶ نفر:

پیاز خرد شده:

یک پیمانه

سیر رنده شده:

۲ حبه

روغن زیتون:

۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ زده شده:

۸عدد

خامه:

یک چهارم پیمانه

پنیر فتا خرد شده:

نصف پیمانه

زیتون بدون هسته نصف شده:

نصف پیمانه

ریحان خرد شده:

یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

پنیر پارمیزان رنده شده:

۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز و سیر را در ۲قاشق غذاخوری روغن داغ تفت دهید تا نرم شود.

تخم مرغ ها و خامه را هم بزنید. پنیر فتا، زیتون، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن روی مواد پیاز بریزید و مانند کوکو بپزید.

باقی مانده روغن و پنیر پارمیزان را باهم مخلوط کنید و روی فریتاتا بریزید و به مدت ۲دقیقه در گریل قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.

ارزش غذایی

کالری:

۲۴۶

چربی کل:

۱۹گرم

کلسترول:

۲۹۵ میلی گرم

سدیم:

۳۸۳ میلی گرم

کربوهیدرات:

۸ گرم

پروتئین:

۱۱گرم