سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت خامهای
مواد لازم:
کره آب شده: ۳قاشق غذاخوری
آرد: ۲پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق مرباخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در کاسه الک کنید.
یک و یک چهارم پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. در صورت خشک بودن مواد، بقیه خامه را نیز اضافه کنید.
خمیر به دست آمده را به اندازه گردو درآورید، سپس روی آن را با کره آب شده آغشته کنید و در سینی بچینید. این روش را برای کل خمیر انجام دهید.
سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا به رنگ طلایی دربیاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست