دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
بیسکویت خامهای
مواد لازم:
کره آب شده: ۳قاشق غذاخوری
آرد: ۲پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق مرباخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در کاسه الک کنید.
یک و یک چهارم پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. در صورت خشک بودن مواد، بقیه خامه را نیز اضافه کنید.
خمیر به دست آمده را به اندازه گردو درآورید، سپس روی آن را با کره آب شده آغشته کنید و در سینی بچینید. این روش را برای کل خمیر انجام دهید.
سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا به رنگ طلایی دربیاید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت مجلس شورای اسلامی مجلس صادق زیباکلام انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سلامت فضای مجازی تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی پلیس بارش باران آتش سوزی
قیمت خودرو حقوق سربازان قیمت شکر خودرو قیمت دلار قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان نوار غزه اسرائیل سازمان ملل اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
شفق قطبی نوآوری مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات گوگل طوفان خورشیدی
کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی خواب دیابت قهوه بارداری افسردگی