دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت خامه‎ای


بیسکویت خامه‎ای

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم:

کره آب شده: ۳قاشق غذاخوری

آرد: ۲پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق مرباخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

خامه: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.

آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در کاسه الک کنید.

یک و یک چهارم پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. در صورت خشک بودن مواد، بقیه خامه را نیز اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را به اندازه گردو درآورید، سپس روی آن را با کره آب شده آغشته کنید و در سینی بچینید. این روش را برای کل خمیر انجام دهید.

سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا به رنگ طلایی دربیاید.