یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
کانولی با طعم پنیر
در این دستور کانولی را به شما آموزش می دهیم .امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
پودر شکر سه چهارم فنجان
وانیل یک قاشق چای خوری
۳۰ گرم شکلات کره ایی
یک قاشق غذا خوری روغن قنادی
پودر پسته سه چهارم فنجان
یک فنجان خامه زده شده
۱۲۰ گرم شکلات تخته ایی خرد شده
۱۲ تا ۱۴ ورق خمیر کانولی
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک ، پنیر ریکوتا ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.هم بزنید تا ترکیب نرمی بدست بیاید.
۲. ۳۰ گرم شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید .مواد را بپوشانید و در یخچال ۶ ساعت خنک کنید.
۳. در این فاصله ، در یک قابلمه کوچک ، ۱۲۰ گرم شکلات بریزید و آن رابه روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید .
۴. به یک کاسه کوچک انتقال دهید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید .(همانند تصویر)
۵. سپس بعد از خنک شدن خمیر سرخ شده را بیرون بکشید و هر دو انتهای کانولی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید.
۶. سپس در پودر پسته بزنید و روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید.حداقل ۴۵ دقیقه زمان دهید تا سفت شوند.
۷. بعد ، با یک قیف آشپزی ترکیب پنیر و خامه را داخل کانولی ها ریخته و در ظرف سرو بچینید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست