جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
مربای شقاقل
شقاقل : ۱۰۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آبش را عوض کنید. سپس پوستش را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یکساعت بجوشانید.
آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یکبار دیگر جوش داده خوب که شقاقلها پخته شد، از روی آتش برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آبش را عوض کنید.
سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان جلیلی ریاست جمهوری
تهران هواشناسی قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل اربعین سلامت تب دنگی سازمان هواشناسی
خودرو حقوق بازنشستگان همستر کامبت قیمت طلا قیمت خودرو بازنشستگان قیمت دلار بانک مرکزی سهام عدالت دولت سیزدهم مسکن قیمت سکه
بهاره رهنما هنرمندان رامبد جوان محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران الناز شاکردوست
دانش بنیان
انگلیس فلسطین جنگ غزه رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه جو بایدن حماس دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین فرانسه
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ترکیه تیم ملی اسپانیا نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان کریستیانو رونالدو
سامسونگ هوش مصنوعی اینستاگرام ایلان ماسک ناسا گوگل هواپیما اپل
آلزایمر دیابت کاهش وزن خواب فشار خون اضطراب