سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

۵ سطل، ۵ کاربرد


۵ سطل، ۵ کاربرد

۱. سطل‌های پدالی: سطل‌های پدالی، آنهایی هستند که درشان با کمک پدالی که باید آن را با پا فشار دهیم، باز می‌شوند. از آنجا که امکان تماس دست یا زباله‌های آلوده با در این سطل‌ها به …

۱. سطل‌های پدالی: سطل‌های پدالی، آنهایی هستند که درشان با کمک پدالی که باید آن را با پا فشار دهیم، باز می‌شوند. از آنجا که امکان تماس دست یا زباله‌های آلوده با در این سطل‌ها به صفر می‌رسد، بنابراین سطل‌های پدالی بیشتر مناسب آشپزخانه، حمام و دستشویی هستند. اگر فرزند کوچکی در خانه دارید، بهتر است سطل زباله آشپزخانه حتما پدالی با ارتفاع کم باشد که او هم بتواند بدون آلوده کردن اطراف سطل، زباله‌هایش را داخل آن بیندازد.

۲. سطل‌هایی با در متحرک: معمولا در این سطل‌ها از وسط یا کناره‌ها دارای شیاری است که ما می‌توانیم با فشار دادن این شیار باعث بازشدن در سطل شویم و زباله را داخل آن بیندازیم. چنین سطل‌هایی مناسب نگهداری از زباله‌های خشک هستند و می‌توانند برای اتاق‌ها گزینه مناسبی باشند.

۳. سطل‌هایی با در ثابت: این سطل‌ها همان سطل زباله‌های قدیمی هستند که کم‌کم نسلشان در حال انقراض است. از آنجا که برای ریختن زباله داخل این سطل‌ها باید در آنها با دست برداشته شود، بنابراین امکان آلوده‌شدن در آنها بسیار زیاد خواهد بود. به همین دلیل به هیچ عنوان نباید از چنین سطل‌هایی برای زباله‌های تر آشپزخانه یا حمام و دستشویی استفاده کرد.

۴. سطل‌های بدون در: از آنجا که این سطل‌ها در ندارند و زباله داخل آنها به راحتی معلوم می‌شود بنابراین تنها مخصوص اتاق کار و قراردادن کاغذ و روزنامه باطله هستند. البته می‌توان از آنها برای جمع کردن پوست میوه‌هایی که درون بشقاب مهمان‌ها انباشته شده هم استفاده کرد.

۵. سطل‌های دوطرفه: بدنه بیرونی این سطل‌ها کمی بزرگ‌تر از سطل‌های معمولی است و وقتی پدال آنها را فشار می‌دهید در سطل در حالی باز می‌شود که دو مخزن جداگانه را داخل خودش به شما نشان می‌دهد. این سطل‌ها برای طرفداران محیط‌زیست طراحی شده‌اند و به خانواده‌ها اجازه می‌دهند که به‌راحتی با جداکردن زباله‌های خشک و تر و قراردادن هر یک از آنها در مخزن مخصوصشان به شهرداری در مدیریت پسماند و بازیافت زباله کمک کنند.