شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
پاپ کورن شکلاتی و مارشمالو
پاپ کورن یکی از خوراکی های خوشمزه است که تقریبا همه آدم ها دوست دارند. این خوراکی را بیشتر در سینماها و با انواع طعم های کره ای، نمکی، کاراملی، کچاپ و ... می توان پیدا کرد و شاید بتوان آن را «پای ثابت سینما» هم نامید.
شاید تاکنون پاپ کورن شکلاتی نخورده باشید و طعم دوست داشتنی آن را امتحان نکرده باشید، به همین دلیل، در این پست طرز تهیه پاپ کورن شکلاتی را برایتان انتخاب کرده ایم. یکی از مواد داخل این خوراکی، مارشمالو است. مارشمالو یا پفنبات، نوعی آبنبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیده تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می شود و بافتی اسفنجی دارد. شاید آن را با نام پاستیل پفی بهتر بشناسید. اگر در سوپرمارکت ها مارشمالو پیدا نکردید نگران نباشید ما در انتهای این پست روش تهیه آن را ذکر کرده ایم.
زمان تهیه: ۵ دقیقه
زمان استراحت: ۱ ساعت
زمان پخت: ۸ دقیقه
تعداد: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم
سه قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۱/۳ پیمانه دانه ذرت
سه قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
۶ پیمانه مارشمالو کوچک
۶ عدد شکلات اسنیکرز (خرد شده به اندازه های ۱.۵ سانتیمتری)
۳ تخته شکلات کوچک خرد شده
۱/۳ پیمانه بادام شور
نصف پیمانه اسمارتیزهای کوچک و رنگی
طرز تهیه
۱. سینی فر و کاسه همزن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه، روغن و ذرت ها را روی حرارت متوسط داغ کنید. در قابلمه را بگذارید و به طور مرتب تکان دهید تا ذرت ها شکوفه کنند و باز شوند. این کار را تا زمانی ادامه دهید که همه پاپ کورن ها آماده شوند. حدود سه دقیقه زمان می خواهد.
۳. سپس پاپ کورن ها را داخل کاسه بریزید.
۴. در یک قابلمه متوسط، کره را با حرارت زیاد گرم کنید. عصاره وانیل و مارشمالوها را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا مارشمالوها آب شوند و مایع نرمی به دست باید. مارشمالو ذوب شده را روی پاپ کورن ها بریزید و خوب هم بزنید تا همه آنها طعم دار شوند. پاپ کورن ها را داخل سینی فر بریزید و روی آنها، تکه های شکلات، اسنیکرز، بادام و اسمارتیز بریزید. آنها را یک ساعت کنار بگذارید تا مواد خشک شوند.
۵. در آخر آنها را خرد و سرو کنید.
• مارشمالوی خانگی
مواد لازم
یک پاکت ژله آلوئه ورا
۳ پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
نصف پیمانه آب سرد
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۲.۵ پیمانه آب جوش
طرز تهیه
۱. ابتدا ژله آلوئه ورا را با یک پیمانه آب جوش حل کنید.
۲. سپس پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد حل کنید و روی بخار آب قرار دهید تا کاملا حل شود.
۳. ۱.۵ پیمانه آب را به همراه شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود.
۴. ژله آلوئه ورا و محلول ژلاتین را داخل محلول آب و شکر بریزید و ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم جوش شود.
۵. سپس از روی حرارت بردارید و مواد را داخل کاسه بزرگی بریزید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید. حدود ۲۰ دقیقه باید هم بزنید تا مواد پف کنند و سفید رنگ شوند.
۶. سپس آن را داخل ظرفی بریزید که نهایتا ۲ سانتی متر ضخامت داشه باشد و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست