دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

کنجد از پوکی استخوان پیشگیری می کند


کنجد از پوکی استخوان پیشگیری می کند

کنجد، در سراسر جهان در تهیه نان و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. دانه کنجد در کشورهای مختلف آسیایی جزو خوراکی های پرطرف دار به حساب می آید. کنجد در رنگ های زرد، سیاه متمایل …

کنجد، در سراسر جهان در تهیه نان و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. دانه کنجد در کشورهای مختلف آسیایی جزو خوراکی های پرطرف دار به حساب می آید. کنجد در رنگ های زرد، سیاه متمایل به بنفش و حتی آبی یافت می شود.

کنجد سرشار از انرژی، مواد مغذی، ماده معدنی، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین است.

اسید آلیک موجود در آن کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

میزان کلسیم در یک مشت دانه کنجد بیشتر از یک لیوان شیر است.

کلسیم موجود در آن تقویت کننده دندان و استخوان است و در زنان میانسال مانع بروز پوکی استخوان می شود.

مصرف کنجد مانع به وجود آمدن و رشد سلول های سرطانی می شود.

مصرف منظم دانه کنجد، حمله های میگرنی و علایم مربوط مانند سردرد و سرگیجه را برطرف می کند.

ویتامین E موجود در آن، سیستم عصبی را تقویت و ناراحتی های مربوط به سیستم عصبی را برطرف می کند.

فیبر موجود در آن برای سلامت سیستم گوارشی مفید است و از یبوست پیشگیری می کند.

فشار خون بالا و کلسترول بالا را کاهش می دهد.

منیزیم موجود در آن از آسم و اختلالات تنفسی دیگر پیشگیری می کند.

کنجد با پیری زودرس مقابله می کند.

ر خستگی مفرط و بی خوابی را رفع می کند.

برای پوست و مو مفید است.

آهن موجود در آن مانع کم خونی می شود.