یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

خورش هویج


خورش هویج

پختن خورش هویج یك ساعت به طول می انجامد.
● مواد لازم برای ۴ نفر به قرار زیر است:
▪ مرغ یا گوشت: ۷۵۰ گرم گوشت یا یك كیلو مرغ،
▪ هویج: یك كیلو، پیاز سرخ كرده: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ آلوی خشك: …

پختن خورش هویج یك ساعت به طول می انجامد.

مواد لازم برای ۴ نفر به قرار زیر است:

مرغ یا گوشت:

۷۵۰ گرم گوشت یا یك كیلو مرغ،

هویج:

یك كیلو، پیاز سرخ كرده: ۲ قاشق غذاخوری،

آلوی خشك:

۲۵۰ گرم،

زعفران آب شده:

یك قاشق مرباخوری،

شكر:

یك قاشق سوپ خوری،

روغن:

۱۵۰ گرم و نمك به قدر كافی و استاندارد!

شیوه پخت:

مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ كرده و ۳ لیوان آب می ریزیم تا بپزد. هویج را ورقه خلال می كنیم و با روغن كمی سرخ می كنیم و با آلوی شسته شده داخل گوشت می ریزیم و با كمی نمك و شكر داخل خورش می ریزیم و می گذاریم خورش كاملاً به روغن بیفتد. درصورتی كه بخواهیم خورش ترش تر بشود كمی آبلیمو اضافه می كنیم.