یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
خورش هویج
پختن خورش هویج یك ساعت به طول می انجامد.
مواد لازم برای ۴ نفر به قرار زیر است:
مرغ یا گوشت:
۷۵۰ گرم گوشت یا یك كیلو مرغ،
هویج:
یك كیلو، پیاز سرخ كرده: ۲ قاشق غذاخوری،
آلوی خشك:
۲۵۰ گرم،
زعفران آب شده:
یك قاشق مرباخوری،
شكر:
یك قاشق سوپ خوری،
روغن:
۱۵۰ گرم و نمك به قدر كافی و استاندارد!
شیوه پخت:
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ كرده و ۳ لیوان آب می ریزیم تا بپزد. هویج را ورقه خلال می كنیم و با روغن كمی سرخ می كنیم و با آلوی شسته شده داخل گوشت می ریزیم و با كمی نمك و شكر داخل خورش می ریزیم و می گذاریم خورش كاملاً به روغن بیفتد. درصورتی كه بخواهیم خورش ترش تر بشود كمی آبلیمو اضافه می كنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست