یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

آش گوجه فرنگی


آش گوجه فرنگی

دانه زیره را در روغن تفت دهید، سپس گوجه ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۳۰دقیقه بماند تا نرم شود. گوجه ها را له کنید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی رسیده - ۲کیلوگرم

روغن کانولا - ۳قاشق غذاخوری

زیره - نصف قاشق مرباخوری

پودر کاری - یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه - نصف قاشق مرباخوری

سیر رنده شده - ۳عدد

پودر زنجبیل - نصف قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

شکر - یک قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی - یک قاشق غذاخوری

خامه - یک پیمانه (در صورت دلخواه)

برگ های تازه گشنیز - یک پیمانه

طرز تهیه:

گوجه فرنگی را بشویید و خرد کنید.

دانه زیره را در روغن تفت دهید، سپس گوجه ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۳۰دقیقه بماند تا نرم شود. گوجه ها را له کنید.

نمک، شکر، رب گوجه فرنگی ، خامه وبقیه مواد را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵دقیقه بپزد.

غذا را موقع سرو با برگ های گشنیز تزیین کنید.