شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

نگاهی به خنده بازار


نگاهی به خنده بازار

● در مرز یک کمدی هجوی مطلوب
در مطلب پیشینی که درباره این مجموعه به واسطه پخش در عید نوروز نگاشتم، نوعی خلاقیت سطحی قابل درک بود که تنها آیتم های هشت و نود درصد را برای بیننده جذاب …

در مرز یک کمدی هجوی مطلوب

در مطلب پیشینی که درباره این مجموعه به واسطه پخش در عید نوروز نگاشتم، نوعی خلاقیت سطحی قابل درک بود که تنها آیتم های هشت و نود درصد را برای بیننده جذاب می نمایاند اما با پخش سری جدید خنده بازار می توان به این نتیجه رسید که گروه سازنده به خوبی نقاط ضعف را درک کرده و در راستای بهبود کیفی مجموعه شان قدم برداشته اند.

اضافه کردن آیتم های متنوع دیگری چون چهارپایه داغ، کنترل نامحسوس، کمونه، زنگ انشا و شوخی های درستی که با شخصیت های مختلف از جمله احمد نجفی، بهمن هاشمی، سامان گلریز،علی دایی، حبیب کاشانی، رضا صادقی، مسعود فراستی، محمد مایلی کهن، تهمینه میلانی، علیرضا سجادپور، حامد بهداد، عادل فردوسی پور، فریدون جیرانی و... انجام گرفت جذابیت دو چندانی را بر این کمدی آیتمی بخشیده است.

در این میان نباید از هنر تیپ سازی شهاب عباسی( آیتم های مربوط به شوخی با احمد نجفی و بهمن هاشمی در چهارپایه داغ و مسابقه سه ریالی)، سامان گوران (آیتم های نود درصد و چهارپایه داغ که در آن با علی دایی، محمد مایلی کهن، رضا صادقی و عادل فردوسی پور شوخی شد)، حمید رضا نیک نبرد( در نقش سفارتی آیتم هشت) و محمودرضا خسروی ( در نقش جبرانی آیتم هشت) به سادگی گذشت.

خنده بازار تا به اینجا توانسته شوخی های حساب شده ای را با خاطرات سینمایی و ورزشی جامعه داشته باشد و به ویژه قسمت های مربوط به شوخی با دایی یا کنترل نامحسوسی که مفاهیم سینمای کیمیایی در دو فیلم اعتراض و ضیافت را دستمایه قرار داد این مجموعه آیتمی را در مرز یک کمدی هجوی مطلوب با چند آیتم طلایی، تعدادی آیتم قابل تامل و البته بخش هایی به شدت ضعیف و نازل - چون آیتم هشتی که به پینوکیو اختصاص داشت- قرار داده است.

نویسنده : نیما بهدادی مهر