یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
کیک دانهای توتفرنگی
مواد لازم :
آرد سفید:
یک و یکدوم فنجان
کره سرد:
یکسوم فنجان
شکر:
یکچهارم فنجان
تخممرغ زده شده:
یک عدد
بیکینگپودر:
یک قاشق مرباخوری
شکر:
۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین:
یکچهارم قاشق مرباخوری
شیر:
۲ قاشق غذاخوری
نمک:
یکهشتم قاشق مرباخوری
توتفرنگی خرد شده:
۵ فنجان
خامه ترش:
یکدوم فنجان
خامه زده شیرین:
یک فنجان
روش تهیه :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را با چنگال به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر زبری به دست آید. تخممرغ، خامه ترش و شیر را با مواد خشک فقط به اندازهای که مواد خشک به مایعات آغشته شوند با چنگال مخلوط کنید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی کیکها طلایی شود و سپس روی الک سیمی خنک کنید. ۴ فنجان توتفرنگی و ۳ قاشق شکر را در مخلوطکن نرم کنید. کیکها را ۲ نیمه کنید و روی آنها مخلوط توتفرنگی و خامه زده شیرین بریزید. برای تزئین میتوانید چند توت خرد شده روی کیکها بگذارید.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون