سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
آزمایش مواد غذایی لازم برای رویش دانه
تئوری آزمایش:
گیاهان برای کسب مواد غذایی در خاک ، ریشه تولید می کنند. خاک حاوی نیتروژن ، فسفر ، پتاسیم و دیگر عناصر لازم برای رشد و نمو گیاه است. در این آزمایش شما درمییابید که آیا مواد شیمیایی موجود در خاک ، برای رویش دانه لازم است؟ و پاسخ این سوال را پیدا میکنید که آیا فقط مواد شیمیایی موجود در خاک میتوانند سبب رشد و نمو گیاهان شوند؟ شما همچنین رویش گیاهان نورسته را در کودهای تجارتی مایع با رویش گیاهان در مواد شیمیایی که از شست و شوی خاک بدست آمدهاند، مقایسه خواهید کرد.
هدف آزمایش:
تعیین میزان تاثیر افزایش مواد غذایی بر سرعت رویش دانه
مواد لازم:
ده عدد لوبیا
یک عدد بشر ۵۰۰ میلی لیتری
آب مقطر
یخچال
کود شیمیایی مایع
ظرف پلاستیکی ۴ لیتری
ماژیک
نوار چسب کاغذی
حوله کاغذی
دو عدد لیوان با جدار مستقیم
دو برگه کاغذ رسم سیاه
گیره کاغذ
روش کار :
لوبیاها را در بشر بگذارید و روی آنها آب مقطر بریزید و برای خیس خوردن آنها را یک شب در یخچال نگهداری کنید.
مقداری کود مایع تجارتی همراه با بر چسب راهنمای استفاده از آن فراهم کنید.
با ماژیک ، روی یک تکه نوار چسب کاغذی بنویسید "مواد غذایی" و آن را روی لیوان حاوی کود شیمیایی بچسبانید.
ظرفهای حاوی لوبیاها را جداگانه و به ترتیب زیر آماده کنید.
یک حوله کاغذی را به صورت لوله درآورید و آن را درون لیوان قرار دهید، بطوری که ورقه حوله به دیوار لیوان بچسبد.
چند لایه حوله کاغذی را بهم بپیچید و برای نگهداری حوله کاغذی لوله شده درون لیوان ، آن را داخل لیوان بگذارید.
پنج عدد لوبیا را در حد فاصل لایههای حوله کاغذی لوله شده و جدار لیوان در محلهای یکسان قرار دهید.
دو لیوان را به این ترتیب آماده کردید، روی یکی کلمه "آب" و روی ظرف دیگر ، کلمه "مواد غذایی" بنویسید.
حوله کاغذی درون هر لیوان را باید فقط مرطوب نگه دارید و آنها را خیس و آبدار نکنید.
سطح خارجی هر لیوان را با پیچیدن کاغذ سیاه به دور هر لیوان ، بپوشانید. لبه کاغذها را تا بزنید و با گیره محکم کنید.
تا زمان روییدن دانه های لوبیا (۷ - ۵ روز) هر روز پوشش کاغذی لیوانها را بردارید و رویش دانهها را بررسی کنید.
نتیجه آزمایش :
زمان رویش هر دانه درون لیوانها ممکن است کمی با دانههای دیگر متفاوت باشد. اما بین سرعت رویش دانههای مرطوب شده توسط آب دانههای مرطوب شده توسط کود (موادی که سبب تسریع رشد گیاهان میشوند) تفاوت آشکاری دیده نمیشود. رویش دانهها حتی هنگامی که در محیط نیتروژن ، فسفر ، پتاسیم و بقیه مواد غذایی هم وجود نداشته باشد، انجام میشود.
مواد غذایی موجود در خاک هنگام رویش دانهها ، مورد استفاده آنها قرار نمیگیرد. ذخیره غذایی برای رویش دانهها ، در لپههای دانههای لپهدار و در گیاهان فاقد لپه در آلبومن دانهها ذخیره شده است. و بعد از ریشهدار شدن ، گیاه میتواند از مواد غذایی موجود در خاک استفاده کند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی نیچروان بارزانی اسماعیل هنیه رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی شهرداری پلیس
خودرو مالیات مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
سریال افعی تهران سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات