چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
کیک کاغذی هویج
مواد لازم
یک فنجان گردوی خرد شده
۴۵۰ گرم هویج خرد شده
نصف فنجان خامه
یک قاشق چایخوری وانیل
یک فنجان روغن گیاهی
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلال شده
سه فنجان آرد
یک قاشق چایخوری سودا
یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری هل خرد شده
یک قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و گردوهای خرد شده را به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج ساخته و اجازه دهید تا خنک شود. هویجها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و خرد کنید. هویج خرد شده، خامه، روغن، شکر، تخممرغها، وانیل و پوست خلالی پرتقال را باهم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در کاسهای دیگر آرد را ریخته و به آن سودا، بیکینگپودر، نمک، هل و دارچین اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. حالا مخلوط گردوی حرارت دیده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
این مواد را در یکدوم تا سهچهارم کاغذهای کیک ریخته برای ۱۹ الی ۲۱ دقیقه در فر با ۳۵۰ درجه فارنهایت حرارت دهید. کیکها را در ظرفی مناسب قرار داده و با خامه و شکلات تزئین کنید.
هما رمضانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست