دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک کاغذی هویج


کیک کاغذی هویج

● مواد لازم
▪ یک فنجان گردوی خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم هویج خرد شده
▪ نصف فنجان خامه
▪ یک قاشق چای‌خوری وانیل
▪ یک فنجان روغن گیاهی
▪ یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلال شده
▪ سه فنجان آرد …

مواد لازم

یک فنجان گردوی خرد شده

۴۵۰ گرم هویج خرد شده

نصف فنجان خامه

یک قاشق چای‌خوری وانیل

یک فنجان روغن گیاهی

یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلال شده

سه فنجان آرد

یک قاشق چای‌خوری سودا

یک قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

یک قاشق چای‌خوری نمک

دو قاشق چای‌خوری هل خرد شده

یک قاشق چای‌خوری دارچین

طرز تهیه

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و گردوهای خرد شده را به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج ساخته و اجازه دهید تا خنک شود. هویج‌ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و خرد کنید. هویج خرد شده، خامه، روغن، شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و پوست خلالی پرتقال را باهم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

در کاسه‌ای دیگر آرد را ریخته و به آن سودا، بیکینگ‌پودر، نمک، هل و دارچین اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. حالا مخلوط گردوی حرارت دیده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

این مواد را در یک‌دوم تا سه‌چهارم کاغذهای کیک ریخته برای ۱۹ الی ۲۱ دقیقه در فر با ۳۵۰ درجه فارنهایت حرارت دهید. کیک‌ها را در ظرفی مناسب قرار داده و با خامه و شکلات تزئین کنید.

هما رمضانی