دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کیک کاغذی هویج
مواد لازم
یک فنجان گردوی خرد شده
۴۵۰ گرم هویج خرد شده
نصف فنجان خامه
یک قاشق چایخوری وانیل
یک فنجان روغن گیاهی
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلال شده
سه فنجان آرد
یک قاشق چایخوری سودا
یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری هل خرد شده
یک قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و گردوهای خرد شده را به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج ساخته و اجازه دهید تا خنک شود. هویجها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و خرد کنید. هویج خرد شده، خامه، روغن، شکر، تخممرغها، وانیل و پوست خلالی پرتقال را باهم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در کاسهای دیگر آرد را ریخته و به آن سودا، بیکینگپودر، نمک، هل و دارچین اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. حالا مخلوط گردوی حرارت دیده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
این مواد را در یکدوم تا سهچهارم کاغذهای کیک ریخته برای ۱۹ الی ۲۱ دقیقه در فر با ۳۵۰ درجه فارنهایت حرارت دهید. کیکها را در ظرفی مناسب قرار داده و با خامه و شکلات تزئین کنید.
هما رمضانی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رهبر انقلاب شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت سیزدهم جنگ حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت سیل قتل تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی شهرداری
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی برنارد هیل تئاتر تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نساجی جواد نکونام رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی کاهش وزن بیمه توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس