چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
گرفتگی عضلات را چگونه درمان کنیم؟
در کنار رهایی از گرفتگی عضلات، برای تضمین سلامت پوست و مویتان هم میتوانید روی ویتامین E موجود در چغاله بادام حساب کنید...
اگراهل میوههای نوبرانه باشید یا نباشید نمیتوانید از طعم و رنگ چغالهبادام، این میوه خوشمزه بهاری بگذرید. چغالهبادام که یکی از پرطرفدارترین میوههای بهاری است، همان بادام نارس است، هر چند همه خواص آن را ندارد اما اگر به اندازه خورده شود میتواند به نوبهخودش مفید هم باشد. اگر طرفدار چغاله بادام هستید بد نیست از خواص آن هم با خبر شوید تا در روزهای باقیمانده بهار با اشتیاق بیشتری سراغ آن بروید.
سلامت پوست و مو با چغاله بادام
چغاله بادام کلسیم و ویتامینC دارد، البته به مقدار اندک. در گذشته از این میوه برای درمان زخمهای گوارشی استفاده میکردند. چغاله بادام منیزیم هم دارد که در آرامش اعصاب نقش مهمی بازی میکند. ویتامین E موجود در چغاله بادام برای سلامت پوست و مو هم مفید است و هر عدد آن حدودا ۵ کالری انرژی دارد. این میوه علاوه بر همه این موارد، تقویتکننده معده است، لثه و ریشه دندان را تقویت میکند و برای رفع خشکی دهان هم مفید است.
نگران سرطان معده نباشید
چغاله بادام ترکیبات اسیدی ویژهای دارد که وجود آنها در معده از آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان جلوگیری میکند. البته این نکته را درنظر داشته باشید که این میوه خوش طعم بهاری از نظر ویتامینC کامل نیست. این باور هم که کمکالری بودن آن موجب لاغری میشود اصلا مورد تائید نیست.
عضلاتتان نمیگیرد!
اگر چغاله بادام را به اندازه بخورید و نکات بهداشتی در مورد شیوه مصرف آن را رعایت کنید میتوانید از فواید مهم آن مثل جلوگیری از گرفتگی عضلات بهرهمند شوید. این میوه سبز رنگ که در واقع بادام کال و نارس است سرشار از کلروفیل است. کلروفیل در بدن ما در مسیر کانال گوارشی به تولید منیزیم کمک بسیاری میکند. منیزیم هم در کاهش گرفتگی عضلات نقش موثری دارد. بنابراین خوردن به اندازه و متعادل چغاله بادام تا اندازهای میتواند به بهبود گرفتگی عضلات شما کمک کند.
چغاله رسیده را بخورید!
بهطور کلی مواد مغذی میوه کال و نارس بادام کمتر از رسیده آن است و از نظر کلسیم، آهن و بهطور کلی املاح معدنی نسبت به بادام رسیده در سطح پایینتری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماریهایی مثل پوکی استخوان، افزایش کلسترول، کمخونی و چسبندگی رودهها محافظت میکند اما تا وقتی کال است این ویژگیها را ندارد.
زیاد نخورید
چغاله بادامهایی که مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار کمی اسیدسیانیدریک به علاوه ترکیبی از سم خطرناک سیانور هستند. بنابراین بهتر است در خوردن این نوبرانههای بهاری خوشمزه احتیاط کنید چون مصرف زیاد آنها احتمال مسمومیت بهدنبال دارد.
حصبه در کمین شماست
چغاله بادام با وجود همه خوشمزگیاش اگر نشسته و آلوده باشد احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیتهای غذاییرا بهدنبال دارد. بیماری حصبه نوعی عفونت باکتریایی است که از طریق مصرف آب یا غذای آلوده میتواند به انسان منتقل شود. البته این حالت در کودکان و افراد بالای ۶۰ سال رایجتر است. عوارض این بیماری شامل کاهش شدید آب و املاح بدن، سوراخ شدن رودهها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و بالاخره هپاتیت است.
منبع : مجله سیب سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست