سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ قارچ


ساندویچ قارچ

قارچ ها را بشویید و خشک کنید.

مواد لازم:

قارچ: ۳۰۰گرم

پیاز خرد شده: ۳۰گرم

سیر خرد شده: ۳۰گرم

کره: ۲۰گرم

گیاهان معطر: ۲۰گرم

نمک و فلفل: به میزان کافی

زیتون سبز: ۴عدد

نان چندغله: ۶برش

شیر: ۵۰میلی لیتر

طرز تهیه:

قارچ ها را بشویید و خشک کنید.

پیاز، سیر و گیاهان را در کره تفت دهید، قارچ را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید.

شیر را اضافه کنید و بپزید تا این مایع کاملا تبخیر شود.

مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مواد را در غذاساز بریزید و بگذارید یک دست شود.

مواد به دست آمده را روی نان ها بمالید و با زیتون تزئین و سرو کنید.