چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا

کیک سیب زمینی


کیک سیب زمینی

● مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک کوچک
▪ دو فنجان آرد سفید
▪ دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▪ یک قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ یک فنجان …

مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک کوچک

دو فنجان آرد سفید

دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

ربع قاشق چایخوری نمک

یک فنجان کره

یک و نیم فنجان شکر

سه عدد تخم مرغ

۴۸۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده

نصف قاشق چایخوری وانیل

خامه یا پنیر خامه ای برای تزئین

خلال پوست پرتقال برای تزئین

زمان تهیه:

۶۵ دقیقه

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب های کاغذی کیک را درون سینی فر بچینید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری کره را له کرده و با شکر آنقدر بزنید تا پف کند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. حال سیب زمینی و وانیل را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد را با آن مخلوط کنید. خمیر را درون قالب های کاغذی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای و خلال پوست پرتقال تزئین کنید.

فرشته علیزاده