سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

خوش لباسی و اعتماد به نفس


خوش لباسی و اعتماد به نفس

آیا لباسهایتان بـه شما اعـتماد به نفس می دهد؟ منظورمان این نیست که به طرزی خودنمایانه و پر زرق و بـرق لباس بپوشید؛ منظور ما این است که به گونه ای لباس بپوشید کـه بـاوقـار و اعتـمـاد …

آیا لباسهایتان بـه شما اعـتماد به نفس می دهد؟ منظورمان این نیست که به طرزی خودنمایانه و پر زرق و بـرق لباس بپوشید؛ منظور ما این است که به گونه ای لباس بپوشید کـه بـاوقـار و اعتـمـاد بـه نفس جلوه کنید. قسمتی از این مسـئـله بـه رفتار شما بستگی دارد، اما بخشی دیگر به ایـن بسـتـگی دارد کـه لبـاسهـایی مناسب و بــرازنده بپوشید تا به چشم بیاید. مهم این است که در حد امکان سعی کنید در هر مکانی عالی به نظر برسید.

با رعایت این نکات، شما می توانید بـه گونه ای لــباس بپوشید که اعتماد به نفستان را بالا ببرد. خواهید دید که چطور با کمی تغییر نظر اطرافیان را درباره خودتان بکلی عوض خواهید کرد؛ تا جایی که نظر خودتان نیز در مورد خودتان تغییر می کند.

الف) اندازه لباس: اندازه و مناسب بودن لباستان برای حس اعتماد به نفس بسیار مهم است. «ژاکت» مثال بسیار خوبی است. ژاکت شل و گشاد باعث می شود که شما نامرتب جلوه کنید. ژاکتی که اندازه شما باشد شما را تمیزتر و مرتب تر نشان می دهد و باعث می شود که با اعتماد به نفس بیشتری بایستید و راه بروید. در اینجا، نمونه های دیگری نیز برای شما مطرح می کنیم تا ببینید که هر لباسی در چه اندازه ای به شما اعتماد به نفس خواهد داد.

شلوار:

شلوار مناسب آن شلواری نیست که به تنتان چسبیده باشد، بلکه باید کاملا انداره باشد. فکر نکنید که اگر شلوار دقیقاً اندازه شما باشد، انحناهای بدنتان را مشخص خواهد کرد؛ چه بسا شلوارهای اندازه - نسبت به شلوارهای گشاد - شما را لاغرتر و صافتر نشان خواهد داد.

ژاکت و کت و پیراهن و بالاپوش:

پوشیدن بالاپوش هایی که در قسمت کمر تنگ می شود کمک می کند که هیکلتان موجدار و متناسب دیده شود و زنانه تر است. به یاد داشته باشید که لباسهای بیش از حد گشاد و شل و ول شما را قدکوتاه و نامرتب نشان می دهد.

کفش:

گاهی اوقات، پوشیدن کفشهای پاشنه بلند باعث لنگ زدن می شود و کسی آن را نمی پسندد؛ اما اگر کفشی انتخاب کنید که مناسب و برازنده شما باشد و پاشنه بلندی هم داشته باشد، باعث می شود که قدبلندتر و لاغرتر و جذابتر به نظر برسید.

ب) رنگ لباس: سر تا پا مشکی پوشیدن باعث می شود که لاغرتر و صافتر جلوه کنید؛ اما پوشیدن لباسهای رنگی به دیگران نشان می دهد که شما از اینکه به چشم بیایید نمی ترسید. همچنین، لباسهای رنگی کمک می کند تا قسمتهایی را بپوشانید که نمی خواهید مورد توجه قرار بگیرد. در اینجا، به نکات دیگری در زمینه رنگ لباس اشاره می کنیم:

ترکیب رنگها:

مجبور نیستید رنگ همه چیز را با هم هماهنگ کنید. پوشیدن تاپ نارنجی بسیار جالب است؛ اما اگر آن را با شلواری شکلاتی یا زغالی یا ... بپوشید، جلوه بهتری به آن خواهد داد؛ صورتی را با خاکستری یا آبی نفتی هماهنگ کنید؛ جالب خواهد شد. طوری لباس بپوشید که خودتان احساس اعتماد به نفس کنید. اگر با پوشیدن رنگ روشنتر برای بالاتنه و رنگ تیره تر برای پایین تنه احساس بهتری دارید، همین کار را انجام دهید.

ج) نکات آرایشی: تأثیری که در دیگران می گذارید (حتی با پوشیدن لباسهای گرانقیمت و عالی) تا حد زیادی به نحوه آرایش و اصلاح شما بستگی دارد. اگر ناخنهایتان شکسته و لب پریده یا ابروهایتان اصلاح نشده و نامرتب باشد ، جلوه ای نخواهد داشت. در حالی که اگر آرایش هم نکنید، تمیزی صورتتان در زیباییتان تأثیر شگرفی دارد. بنابر این، سعی کنید همیشه مرتب باشید و اعتماد به نفستان را بالا ببرید.

mezonshiva.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx