جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
آش گوجه فرنگی
مواد لازم :
تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو
لوبیا چیتی ۲ پیمانه
آب گوجه فرنگی ۱ لیتر
آب ۱ لیتر
آب غوره ۱ پیمانه
نعنا خشک ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ پیمانه
فلفل ۱ قاشق مرباخوری
زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را از یک شب قبل بدون نمک خیس کنید . لوبیا را نیز از قبل بپزید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب ، تره و جعفری خرد شده ، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد. پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید. سپس نعنا خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید. دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است . بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست