پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
بـلال تند مـکزیکی
مواد لازم :
بلال:
۴ عدد (پوستکنده)
پنیرپارمسان:
۸۰ گرم
فلفل قرمزچیلی:
۲عدد
کره:
یک قالب
لیمو:
۲عدد
نمک و فلفل سیاه
یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد کمی نمک درون آب ریخته و بلالهای تمیز شده را درون آب قرار دهید. مدت زمان تعیین شده ۱۰ تا۱۲ دقیقه است؛ مطمئن شوید تا بلالها کاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبکش کرده و هرکدام را در بشقابهای جداگانه قرار دهید و پنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید. روی بلالها را به کرهها آغشته کرده و نمک و فلفل روی آن بپاشید و بعد پنیرهای رنده شده را روی بلالها بریزید و فلفل قرمز چیلی را ریزریز کرده و روی بلالها بپاشید. بلالها را همراه با لیموهای نصف شده سرو کنید و کنار غذا قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی فیبر نوری دولت انتخابات دولت سیزدهم رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات مجلس
هواشناسی قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری محیط زیست
قیمت طلا قیمت دلار گاز قیمت خودرو نمایشگاه نفت خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب سریال سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی مهران مدیری
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل سامسونگ گوگل آب هواوی عیسی زارع پور ناسا پارک فناوری پردیس
سازمان غذا و دارو آسم سبک زندگی افسردگی بیمه سبزیجات کمردرد