پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

بـلال تند مـکزیکی


بـلال تند مـکزیکی

● مواد لازم :
▪ بلال: ۴ عدد (پوست‌کنده)
▪ پنیرپارمسان: ۸۰ گرم
▪ فلفل قرمزچیلی: ۲عدد
▪ کره: یک قالب
▪ لیمو: ۲عدد
▪ نمک و فلفل سیاه

یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، …

مواد لازم :

بلال:

۴ عدد (پوست‌کنده)

پنیرپارمسان:

۸۰ گرم

فلفل قرمزچیلی:

۲عدد

کره:

یک قالب

لیمو:

۲عدد

نمک و فلفل سیاه

یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد کمی نمک درون آب ریخته و بلال‌های تمیز شده را درون آب قرار دهید. مدت زمان تعیین شده ۱۰ تا۱۲ دقیقه است؛ مطمئن شوید تا بلال‌ها کاملا پخته شده‌اند، بعد آن‌ها را آبکش کرده و هرکدام را در بشقاب‌های جداگانه قرار دهید و پنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید. روی بلال‌ها را به کره‌ها آغشته کرده و نمک و فلفل روی آن بپاشید و بعد پنیرهای رنده شده را روی بلال‌ها بریزید و فلفل‌ قرمز چیلی را ریزریز کرده و روی بلال‌ها بپاشید. بلال‌ها را همراه با لیموهای نصف شده سرو کنید و کنار غذا قرار دهید.