یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بستنی بادام


تخم مرغ  :  ۲ عدد
آرد سفید  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۲ قاشق سوپخوری
بادام  :  ۱ فنجان
شکر  :  ۲ فنجان
شیر هموژنیزه  :  ۳ فنجان
خامه  :  ۳ فنجان
پوست پرتقال  :  ۱ قاشق سوپخوری
شکر و آرد و نمک و تخم مرغ را …

تخم مرغ  :  ۲ عدد

آرد سفید  :  ۲ قاشق سوپخوری

نمک  :  ۲ قاشق سوپخوری

بادام  :  ۱ فنجان

شکر  :  ۲ فنجان

شیر هموژنیزه  :  ۳ فنجان

خامه  :  ۳ فنجان

پوست پرتقال  :  ۱ قاشق سوپخوری

شکر و آرد و نمک و تخم مرغ را خوب هم زده شیر را در آن ریخته باز هم آن را هم بزنید.مخلوط فوق را در ظرفی ریخته روی آب داغ مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و در طی این مدت مرتب آن را هم بزنید.وقتی‌که سرد شد، سه فنجان خامه و بادام کوبیده و اسانس پرتقال را بآن مخلوط کرده، مایه را در ظرف بستنی سازی ریخته و بچرخانید تا بسته شود.