سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کدو کباب شده با سس


کدو کباب شده با سس

● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ کدوسبز - ۳ عدد درشت
▪ پنیر پیتزا رنده شده - یک چهارم پیمانه
▪ پودر کنتاکی - یک بسته
▪ تخم مرغ - یک عدد
▪ سس مایونز کم چرب - نصف پیمانه
▪ پوست لیمو - نصف قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم برای ۸ نفر:

کدوسبز - ۳ عدد درشت

پنیر پیتزا رنده شده - یک چهارم پیمانه

پودر کنتاکی - یک بسته

تخم مرغ - یک عدد

سس مایونز کم چرب - نصف پیمانه

پوست لیمو - نصف قاشق مرباخوری

حبه سیر له شده - یک عدد

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدوها را بشویید، پوست و نصف کنید، سپس به صورت طولی برش های نازک بزنید. پنیر را به پودر کنتاکی اضافه کنید و در یک کیسه نایلونی بریزید و خوب هم بزنید. تخم مرغ را هم بزنید و برش های کدو را به تخم مرغ آغشته کنید. سپس با مخلوط پودر کنتاکی درون کیسه نایلونی بریزید و خوب هم بزنید تا کدوها کاملا به پودر آغشته شود.

سینی فر را با کاغذ روغنی کمی چرب شده بپوشانید و کدوها را روی آن بچینید.

کدوها را به مدت ۱۳ دقیقه در فر بپزید.

در این فاصله، سس مایونز، پوست لیمو و سیر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کدوهای کباب شده را با سس سرو کنید.

ارزش غذایی هر پرس:

کالری - ۱۱۰

چربی - ۷ گرم

چربی اشباع شده - ۱.۵ گرم

کلسترول - ۳۵ میلی گرم

سدیم - ۳۶۰ میلی گرم

کربوهیدرات - ۹ گرم

فیبر - یک گرم

قند - ۲ گرم

پروتئین - ۴ گرم

ویتامین A - ۶ درصد

ویتامین C - ۸ درصد

کلسیم - ۶ درصد

آهن - ۶ درصد