جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خوراک نان و بادمجان


خوراک نان و بادمجان

این غذا مخصوص عاشقان طعم بادمجان است. کسانی که علاقه زیادی به پنیر دارند می‌توانند از پنیر ورقه‌ای روی نان استفاده کرده و در گریل قرار داده تا روی آن پخش شود. مطمئنا ساندویچ خوشمزه‌ای در انتظار شما خواهد بود.

مواد لازم:

نان سبوس‌دار: یک عدد بزرگ

فیله مرغ: ۱۰۰ گرم

قارچ خردشده: ۴ عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای: ۴برش

پنیر رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری

بادمجان: یک عدد بزرگ

گوجه‌فرنگی: یک عدد بزرگ

پیازچه خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

فلفل دلمه‌ای، قارچ و پیازچه را به مدت ۱۰دقیقه تفت داده، سپس فیله مرغ را که به شکل دلخواه درآورده به همراه بادمجان حلقه‌حلقه شده و گوجه‌فرنگی روی گریل گذاشته و به مدت ۸ دقیقه تا زمانی که خوب پخته شوند قرار داده، سپس این مواد را داخل نان قرار داده و پنیر رنده شده را روی آن می‌ریزیم و به مدت ۳ دقیقه در مایکروفر قرار داده تا پنیر روی مواد آب شود. حال با یک عصرانه راحت و مقوی طرف خواهیم شد که آماده خوردن است. سرو این غذا هم باید با کارد و چنگال و با برش‌های عرضی انجام بشود.