یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
شیرینی گلپر
مواد لازم:
ـ آرد سفید یک و یک چهارم پیمانه
ـ آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
ـ روغن جامد پنجاه گرم
ـ پودر قند صد و سی گرم
ـ روغن صاف (کره گیاهی) بیست تا بیست و پنج گرم
طرز تهیه:
روغن ها را نرم کرده، پودر قند را اضافه می کنیم. آن قدر ورز می دهیم تا کاملآ یک دست شود سپس آرد نخود چی را افزوده، آرد سفید را هم کم کم اضافه کرده، آنقدر ورز داده تا خمیر ترک نخورد.
می توان از سه رنگ قهوه ای، زرد و سفید استفاده کرد مقداری از مواد را با کاکائو قهوه ای کرده،مقداری را زعفرانی و باقی را به رنگ سفید خمیر تهیه می کنیم. مواد را گلوله کرده رویشان را تخم خرفه پاشیده و در سینی می گذاریم. گلپر را در فر با حرارت صد و هفباد و پنج درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم. بعد از این مدت با زدن ضربه ای از زیر سینی، اگر شیرینی جابجا شد، شیرینی آماده است.
نکات مورد توجه:
۱) صد و سی گرم پودر قند معادل یک پیمانه است.
۲) به هیچ وجه از شکر استفاده نکنید. اگر پودر قند در دسترس نیست، شکر را آسیاب کرده پودر قند به دست می آید.
۳) ورز دادن در این شیرینی بسیار مهم است. تا وقتی ورز دهید که خمیر کامل در دست جمع شود.
۴) فر را از قبل گرم کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف حمید نوری علیرضا زاکانی محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل وزارت بهداشت قتل جاده چالوس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیلاب سازمان هواشناسی چالوس
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا خودرو همستر کامبت بورس ایران خودرو قیمت خودرو قیمت سکه یارانه مسکن چین
روز عرفه کربلا سینمای ایران فضای مجازی رسانه ملی موسیقی دفاع مقدس سینما تئاتر سریال بازیگر جواد عزتی
وزارت علوم ایکس دانش بنیان جهاد دانشگاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی
عید قربان رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 سپاهان مس رفسنجان باشگاه پرسپولیس جام حذفی لیگ برتر فدراسیون فوتبال جام ملت های اروپا جواد نکونام
هوش مصنوعی اینترنت مهاجرت مایکروسافت ایلان ماسک ناسا گوگل اپل سامسونگ فناوری
سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن سنگ کلیه ویتامین چاقی فشار خون پیری