چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
چگونگی مصرف سبزیجات
به افرادی که به مواد معدنی و ویتامین ها نیاز شدیدی دارند، توصیه می شود تا حد امکان برای این که مواد معدنی سبزی ها از بین نرود، سبزی ها را در آب زیاد و به طور غرقابی پخت نکنند زیرا با این روش پختن، مواد معدنی سبزی ها داخل آب پخته و خارج می شود.
باید سبزی ها را با بخار پخت و آب آن را نیز مصرف کرد.
از طرفی افرادی که به ناراحتی های ناشی از زیاد بودن مواد معدنی دچار هستند باید از خوردن مواد معدنی زیاد بپرهیزند.
طعم سبزی های مختلف تازه و خام در مناطقی که زمان رسیدن و برداشت سبزی ها پس از یک تابستان خشک باشد، تیز و زننده است.طعم سبزی هایی که پس از یک دوره تابستان مرطوب برداشت می شود، کمتر زننده است.
همگام با غذاهای گیاهی ایرانی ـ دکتر دریایی ـ حیدری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست