چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

چگونگی مصرف سبزیجات


چگونگی مصرف سبزیجات

به افرادی که به مواد معدنی و ویتامین ها نیاز شدیدی دارند، توصیه می شود تا حد امکان برای این که مواد معدنی سبزی ها از بین نرود، سبزی ها را در آب زیاد و به طور غرقابی پخت نکنند زیرا با این روش پختن، مواد معدنی سبزی ها داخل آب پخته و خارج می شود.

به افرادی که به مواد معدنی و ویتامین ها نیاز شدیدی دارند، توصیه می شود تا حد امکان برای این که مواد معدنی سبزی ها از بین نرود، سبزی ها را در آب زیاد و به طور غرقابی پخت نکنند زیرا با این روش پختن، مواد معدنی سبزی ها داخل آب پخته و خارج می شود.

باید سبزی ها را با بخار پخت و آب آن را نیز مصرف کرد.

از طرفی افرادی که به ناراحتی های ناشی از زیاد بودن مواد معدنی دچار هستند باید از خوردن مواد معدنی زیاد بپرهیزند.

طعم سبزی های مختلف تازه و خام در مناطقی که زمان رسیدن و برداشت سبزی ها پس از یک تابستان خشک باشد، تیز و زننده است.طعم سبزی هایی که پس از یک دوره تابستان مرطوب برداشت می شود، کمتر زننده است.

همگام با غذاهای گیاهی ایرانی ـ دکتر دریایی ـ حیدری