پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
کیک عسل و کره
مواد لازم:
کره:
۲۲۵ گرم
شکر:
۱۴۰ گرم + ۴۵ گرم
وانیل:
کمی
عسل:
۲ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ:
۵عدد
سفیده تخم مرغ:
۵ عدد
بکینگ پودر:
یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسبی را کمی چرب کنید. کره، ۱۴۰ گرم شکر، وانیل و عسل را به مدت ۵دقیقه هم بزنید. زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار آن را هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید، ۴۵گرم شکر اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد، سپس به مواد تخم مرغ و آرد اضافه کنید. کیک را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
ارزش غذایی هر یک پیمانه (۳۳۹گرم) عسل
کالری:
۱۰۳۱
سدیم:
۱۴میلی گرم
کربوهیدرات کلی:
۲۷۹ گرم
شکر:
۲۷۸گرم
ویتامین B۶ :
چهار درصد
ویتامین سی:
۳ درصد
فولات:
۲درصد
ریبوفلاوین:
۸ درصد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس