پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کیک عسل و کره


کیک عسل و کره

● مواد لازم:
▪ کره: ۲۲۵ گرم
▪ شکر: ۱۴۰ گرم + ۴۵ گرم
▪ وانیل: کمی
▪ عسل: ۲ قاشق مرباخوری
▪ زرده تخم مرغ: ۵عدد
▪ سفیده تخم مرغ: ۵ عدد
▪ بکینگ پودر: یک و نیم قاشق مرباخوری

● طرز تهیه:
فر را روی …

مواد لازم:

کره:

۲۲۵ گرم

شکر:

۱۴۰ گرم + ۴۵ گرم

وانیل:

کمی

عسل:

۲ قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ:

۵عدد

سفیده تخم مرغ:

۵ عدد

بکینگ پودر:

یک و نیم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ظرف مناسبی را کمی چرب کنید. کره، ۱۴۰ گرم شکر، وانیل و عسل را به مدت ۵دقیقه هم بزنید. زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار آن را هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید، ۴۵گرم شکر اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد، سپس به مواد تخم مرغ و آرد اضافه کنید. کیک را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

ارزش غذایی هر یک پیمانه (۳۳۹گرم) عسل

کالری:

۱۰۳۱

سدیم:

۱۴میلی گرم

کربوهیدرات کلی:

۲۷۹ گرم

شکر:

۲۷۸گرم

ویتامین B۶ :

چهار درصد

ویتامین سی:

۳ درصد

فولات:

۲درصد

ریبوفلاوین:

۸ درصد