سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
کیک عسل و کره
مواد لازم:
کره:
۲۲۵ گرم
شکر:
۱۴۰ گرم + ۴۵ گرم
وانیل:
کمی
عسل:
۲ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ:
۵عدد
سفیده تخم مرغ:
۵ عدد
بکینگ پودر:
یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسبی را کمی چرب کنید. کره، ۱۴۰ گرم شکر، وانیل و عسل را به مدت ۵دقیقه هم بزنید. زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار آن را هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید، ۴۵گرم شکر اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد، سپس به مواد تخم مرغ و آرد اضافه کنید. کیک را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
ارزش غذایی هر یک پیمانه (۳۳۹گرم) عسل
کالری:
۱۰۳۱
سدیم:
۱۴میلی گرم
کربوهیدرات کلی:
۲۷۹ گرم
شکر:
۲۷۸گرم
ویتامین B۶ :
چهار درصد
ویتامین سی:
۳ درصد
فولات:
۲درصد
ریبوفلاوین:
۸ درصد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست