دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سوپ قارچ و اسفناج
مواد لازم:
قارچ خرد شده:
نصف لیوان
پیاز خرد شده:
نصف لیوان
کره:
۲ قاشق غذاخوری
شیر:
سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل:
به مقدار کم
آرد ذرت:
۲ قاشق مرباخوری
اسفناج:
یک کیلوگرم
پنیر خامهای:
۱۱۵ گرم
طرز تهیه:
قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود. ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد. اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب رافائل گروسی حج انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی وزارت بهداشت قتل قوه قضاییه فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی شهرداری باران
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت مسکن حقوق بازنشستگان بورس
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی رفح طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام ناسا ماهواره
رژیم غذایی بیمه زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی