جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ و اسفناج


سوپ قارچ و اسفناج

● مواد لازم:
▪ قارچ خرد شده: نصف لیوان
▪ پیاز خرد شده: نصف لیوان
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شیر: سه و یک چهارم لیوان
▪ پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل: به مقدار کم
▪ آرد ذرت: ۲ قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

قارچ خرد شده:

نصف لیوان

پیاز خرد شده:

نصف لیوان

کره:

۲ قاشق غذاخوری

شیر:

سه و یک چهارم لیوان

پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل:

به مقدار کم

آرد ذرت:

۲ قاشق مرباخوری

اسفناج:

یک کیلوگرم

پنیر خامه‌ای:

۱۱۵ گرم

طرز تهیه:

قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود. ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد. اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.



همچنین مشاهده کنید