یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

باسترمه (غذای تركمنی)


● مواد لازم
▪ برنج ۴ فنجان
▪ ماهی ازون برون ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
▪ سیب زمینی ۳ عدد
▪ پیاز ۳ عدد
▪ انار دانه ۱ فنجان
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
● چگونگی تهیه
برنج را خیس كرده مطابق معمول …

مواد لازم

برنج ۴ فنجان

ماهی ازون برون ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم

سیب زمینی ۳ عدد

پیاز ۳ عدد

انار دانه ۱ فنجان

نمك و فلفل به مقدار لازم

چگونگی تهیه

برنج را خیس كرده مطابق معمول آبكش می كنیم .داخل قابلمه را چرب كرده سیب زمینی ها را پوست گرفته حلقه می كنیم و كف ظرف را با آن می پوشانیم . بعد پیاز حلقه شده و بعد ماهی را روی پیاز چیده نمك و فلفل كافی به آن اضافه می كنیم . بعد دانه انار و كمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می ریزیم و یك درپوش روی آن می گذاریم و برنج آبكش شده را روی آن می ریزیم سپس روغن ریخته در ظرف را می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مدت یك ساعت پخته شود . ( برای ۴ نفر)

مدرس : خانم قادری