پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

نان اسپاگتی


نان اسپاگتی

● مواد لازم:
▪ روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری
▪ پیاز خورد شده=۵ عدد
▪ سیر خورد شده=۸ پر
▪ ادویه مخلوط=۱ قاشق چایخوری
▪ پورد فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ ماجی …

مواد لازم:

روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری

پیاز خورد شده=۵ عدد

سیر خورد شده=۸ پر

ادویه مخلوط=۱ قاشق چایخوری

پورد فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری

زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری

ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=۱ مکعب

گوشت چرخ کرده=۴۵۴ گرم

گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد

رب گوجه فرنگی=۱۳۵ گرم

سس کچاپ=۱ قاشق غذاخوری

آب=۴/۳ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)

پنیر چدار رنده شده=۲/۱ لیوان

اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=۲/۱ پاکت(۱۵۰ گرم)

تخم مرغ زده شده=۲ عدد

طرز تهیه:

پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.

رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.

نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی ▪ ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید.