پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
خوراک مرغ چینی
مرغ (بدون استخوان):
۶۰۰ گرم
آرد ذرت:
۱۰۰ گرم
سس سویا:
چهار قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنگی:
۲۵۰ گرم
پیازچه خرد شده:
۸۰ گرم
کمپوت آناناس:
یک عدد
سیر تازه:
یک حبه
کره:
۱۰۰ گرم
نمک، فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیر را در کره تفت داده و کمی سرخ میکنیم. سپس مرغ را به آن اضافه کرده میگذاریم تا گوشت مرغ مقداری نرم شود. فلفل و آناناس را به مایه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد. سپس بقیه مواد پیازچه، آرد ذرت، سس سویا، نمک و فلفل را اضافه کرده کمی حرارت میدهیم تا مزه آن به گوشت منتقل شود. توجه کنید حرارت به میزانی نباشد که شکل ظاهری سبزیها به هم بخورد.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ایران دولت چهاردهم پزشکیان محمدجواد ظریف دولت ظریف علی باقری انتخابات علیرضا زاکانی مسعود پزشکیان رئیس جمهور رهبر انقلاب
هواشناسی پلیس پلیس فتا عزاداری تهران شهرداری تهران قتل سازمان تامین اجتماعی گرما تیراندازی زلزله پلیس راهور
واردات خودرو قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو بازنشستگان اربعین دلار قیمت سکه
تلویزیون سینما اوشین سریال فیلم صداوسیما امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد فرهاد مشیری
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
دونالد ترامپ آمریکا جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه روسیه اسرائیل فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس تراکتور علیرضا بیرانوند مهدی طارمی رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
فضای مجازی عیسی زارع پور سرعت اینترنت اینترنت موبایل روزنامه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا اپل
کاهش وزن خیار گرمازدگی لاغری بارداری افسردگی صبحانه استرس