چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراک مرغ چینی
مرغ (بدون استخوان):
۶۰۰ گرم
آرد ذرت:
۱۰۰ گرم
سس سویا:
چهار قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنگی:
۲۵۰ گرم
پیازچه خرد شده:
۸۰ گرم
کمپوت آناناس:
یک عدد
سیر تازه:
یک حبه
کره:
۱۰۰ گرم
نمک، فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیر را در کره تفت داده و کمی سرخ میکنیم. سپس مرغ را به آن اضافه کرده میگذاریم تا گوشت مرغ مقداری نرم شود. فلفل و آناناس را به مایه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد. سپس بقیه مواد پیازچه، آرد ذرت، سس سویا، نمک و فلفل را اضافه کرده کمی حرارت میدهیم تا مزه آن به گوشت منتقل شود. توجه کنید حرارت به میزانی نباشد که شکل ظاهری سبزیها به هم بخورد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست