پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
GPRSو MMS
● GPRS
تقریباً برای بیشتر افراد، اتصال به اینترنت، تداعی كننده كافینتهای شلوغ، كارتهای اینترنتی كه زود تمام میشوند و نیاز به مكان و تجهیزات خاص میباشد؛ حال آنكه GPRS، تقریباً همه این مشكلات را حل خواهد نمود. GPRS، مخفف عبارت
General Packet Radio Service و در حقیقت، روش جدیدی برای ارسال دادهها از طریق تلفن همراه میباشد روشی كه به ما كمك میكند همیشه و در همه جا بتوانیم به صورت آنلاین، به شبكه جهانی اینترنت دسترسی یابیم.
برای استفاده از این فناوری، ابتدا باید گوشی تلفن همراه شما قابلیت اتصال به شبكه GPRS را داشته باشد. بعد از آنكه از قابلیت GPRSگوشی تلفن همراه خود مطمئن شدید، بایستی تنظیماتGPRS را انجام دهید. این تنظیمات به طور خودكار و با دریافت یك پیام كوتاه SMS، به گوشی شما منتقل میشود. در این صورت، شما بایستی اطلاعات دریافت شده را در تلفن همراه خود ذخیره نمایید.
پس از ذخیره تنظیمات بر روی گوشی تلفن همراه خود، یك علامت Gیا یك مثلث برعكس در كنار علامت آنتن بر روی صفحه گوشی شما ظاهر میشود. حال با كمك گزینه مرورگر موجود در گوشی خود یا همان علامت كره زمین، میتوانید به شبكه اینترنت متصل شوید؛ اما برای استفاده از GPRSعجله نكنید! صبر كنید تا تنظیمات GPRSاز طریق مركز برای شما ارسال گردد. در صورت نیاز نیز میتوانید از سرویس «درخواست تنظیمات» استفاده كنید و نیاز به دریافت تنظیمات خودكار را به مركز اطلاع دهید.
● MMS
اكنون به سراغ سرویس دیگری میرویم كه از طریق شبكه GPRS، ارسال و دریافت دادهها را انجام میدهد. سرویسی كه به ما این امكان را میدهد تا علاوه بر ارسال متن، تصاویر و موسیقی را نیز ارسال یا دریافت نماییم. این سرویس كه در اصل، مخفف عبارت Multimedia Messaging Serviceمیباشد، در اصطلاح MMSنامیده میشود.
MMSیا همان سرویس پیامرسان چند رسانهای، قابلیتی بسیار جالب است. برای استفاده از MMS، ابتدا بایستی گوشی تلفن همراه شما قابلیت دریافت MMS را داشته باشد. برای آگاهی از این مطلب، سری به منوی اصلی تلفن همراه خود بزنید. سپس باید تنظیمات GPRSرا نیز انجام دهید؛ یعنی تنظیماتی كه به طور خودكار و از طریق یك پیام كوتاه، به گوشی شما ارسال میشود را در تلفن همراه خود ذخیره نمایید.
همان گونه كه قبلاً گفته شد، پس از ذخیره تنظیمات بر روی گوشی تلفن همراه خود، یك علامت Gیا یك مثلث برعكس، در كنار علامت آنتن بر روی صفحه گوشی شما ظاهر میشود. از طرفی شما بایستی تنظیمات MMSرا نیز از مركز تلفن همراه دریافت و ذخیره نمایید. پس از آنكه از تنظیمات MMSو GPRS گوشی خود مطمئن شدید، میتوانید به راحتی، متن، عكس و موسیقی را دریافت و ارسال نمایید.
برای ارسال عكس از طریق MMS، ابتدا وارد منوی اصلی گوشی تلفن همراه خود شوید. همانند ارسال SMS، وارد گزینه Messegesشده، گزینه ایجاد پیام جدید یا همانCreate Message را انتخاب نمایید. در این حالت، بر خلاف SMS كه گزینه پیام متنی یا Text Message را انتخاب میكردیم، این بار گزینه MMSرا انتخاب میكنیم.
با توجه به نوع گوشی تلفن همراه، آدرس ارسال یعنی همان شماره تلفن یا آدرس ایمیلی كه میخواهید عكس مورد نظر را به آن آدرس ارسال كنید، قبل یا بعد از درج عكس از شما پرسیده میشود. برای درج عكس، مسیر زیر را دنبال كنید:
Options .Insert .Insert Picture )Image(
حال عكس مورد نظر خود را انتخاب كنید. با انتخاب گزینه Send، عكس و پیام شما به آدرس ایمیل یا شماره تلفنی كه انتخاب نمودهاید، ارسال میگردد.
دریافت MMS، همانند دریافت SMS بوده، پیامهای دریافتی در Inbox گوشی شما ذخیره میشوند و در صورتی كه گوشی شما دارای تنظیمات MMSباشد، به راحتی قابل مشاهده خواهد بود.
برای ارسال همزمان تصویر و صوت نیز همانند آنچه در زمینه ارسال عكس گفته شد، عمل نمایید و برای درج فایل صوتی، مسیر زیر را دنبال كنید:
Options .Insert .Insert Sound )Sound Clip(
سپس فایل صوتی خود را انتخاب نموده، با انتخاب گزینه send، آن را ارسال نمایید. باید توجه داشت كه حداكثر حجم مجاز برای هر MMS، ۳۰۰ كیلو بایت است. همچنین لازم به ذكر است كه برای استفاده از خدمات فوق، بایستی منتظر ارسال تنظیمات از سوی مركز تلفن همراه خود بمانید!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست