چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه بادام زمینی
مواد لازم:
آرد:
۳ پیمانه
شکر قهوه ای:
۲ پیمانه
کره نرم:
۲۲۶ گرم
وانیل:
کمی
جوش شیرین:
کمتر از نصف قاشق مرباخوری
کرم تارتار:
نصف قاشق مرباخوری
نمک:
یک هشتم قاشق مرباخوری
بادام زمینی شور و خرد شده:
سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
تمام مواد به جز بادام زمینی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با استفاده از همزن برقی بزنید. سپس بادام زمینی را به مواد اضافه کنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی که با کمی آرد پوشیده شده است به ۳ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل استوانه در بیاورید.
خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
استوانه های خمیری را برش های ۰.۵ سانتی متر بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و برای این که کمی طلایی شود به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
با این مقدار خمیر می توان حدود ۹۶ کلوچه تهیه کرد.
ارزش غذایی کلوچه:
کالری:
۶۰
چربی:
۲.۵ گرم
کلسترول:
۱۰ میلی گرم
سدیم:
۳۵ میلی گرم
کربوهیدرات:
۸گرم
پروتئین:
یک گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست