چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه بادام زمینی


کلوچه بادام زمینی

● مواد لازم:
▪ آرد: ۳ پیمانه
▪ شکر قهوه ای: ۲ پیمانه
▪ کره نرم: ۲۲۶ گرم
▪ وانیل: کمی
▪ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪ کرم تارتار: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

آرد:

۳ پیمانه

شکر قهوه ای:

۲ پیمانه

کره نرم:

۲۲۶ گرم

وانیل:

کمی

جوش شیرین:

کمتر از نصف قاشق مرباخوری

کرم تارتار:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

بادام زمینی شور و خرد شده:

سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

تمام مواد به جز بادام زمینی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با استفاده از همزن برقی بزنید. سپس بادام زمینی را به مواد اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را روی سطحی که با کمی آرد پوشیده شده است به ۳ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل استوانه در بیاورید.

خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

استوانه های خمیری را برش های ۰.۵ سانتی متر بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و برای این که کمی طلایی شود به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

با این مقدار خمیر می توان حدود ۹۶ کلوچه تهیه کرد.

ارزش غذایی کلوچه:

کالری:

۶۰

چربی:

۲.۵ گرم

کلسترول:

۱۰ میلی گرم

سدیم:

۳۵ میلی گرم

کربوهیدرات:

۸گرم

پروتئین:

یک گرم