چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کیک آناناس و تمشک


کیک آناناس و تمشک

● مواد لازم:(برای ۱۲ نفر)
▪ تمشک تازه یا یخ زده ۴ پیمانه
▪ شکر ۴/۳ پیمانه
▪ نشاسته ۳ قاشق
▪ آب لیمو ۱ قاشق
▪ پودر کیک یک بسته
▪ گردوی سوخته ۲ پیمانه
▪ کره آب شده ۲/۱ پیمانه
▪ آناناس یک …

مواد لازم:

(برای ۱۲ نفر)

تمشک تازه یا یخ زده ۴ پیمانه

شکر ۴/۳ پیمانه

نشاسته ۳ قاشق

آب لیمو ۱ قاشق

پودر کیک یک بسته

گردوی سوخته ۲ پیمانه

کره آب شده ۲/۱ پیمانه

آناناس یک قوطی ( باید آب نداشته باشد)

کرم یا بستنی برای تزیین

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم قالب را چرب کرده و آماده می گذاریم . ۲ پیمانه تمشک را خوب قاطی می کنیم تا به صورت خمیری در آید. بقیه تمشکها را کنار می گذاریم . شکر و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم سپس خمیر تمشک را هم به آن اضافه می کنیم و برای ۵ تا ۲ دقیقه بر روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ و شفاف شود. سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و آب لیمو و بقیه تمشکها را به آن اضافه می کنیم . پودر کیک را با گردوهای کوبیده شده مخلوط می کنیم و کره آب کرده را هم با آن اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه حالت چسبندگی پیدا کنند. آنانا س را به داخل قالب می ریزیم و تمشکها را هم بر روی آناناسها می ریزیم و می گذاریم برای ۱ ساعت در فر بپزد. بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم می توانیم روی آنرا با کرم یا بستنی وانیلی تزیین کنیم.