شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
تارت بیسکویت و خامه
مواد لازم
بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد
سفید تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۲ لیوان
میوه فصل جهت تزئین
طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا" هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم تا کاملا" صدفی شود. بیسکویتها را کاملا" پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا" یکدست شود.
قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا" خنک شود.
خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم.
groohashpazi.blogfa.com
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات حجاب عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
تورم بانک مرکزی قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه ایران خودرو حقوق بازنشستگان مسکن
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال سینمای ایران شهاب حسینی مسعود اسکویی دفاع مقدس عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس ترکیه نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه خودروهای وارداتی گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
خواب کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی