شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

تارت بیسکویت و خامه


تارت بیسکویت و خامه

● مواد لازم
▪ بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد
▪ سفید تخم مرغ ۳ عدد
▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▪ خامه فرم گرفته ۲ لیوان
▪ میوه فصل جهت تزئین
● طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا" …

مواد لازم

بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد

سفید تخم مرغ ۳ عدد

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته ۲ لیوان

میوه فصل جهت تزئین

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا" هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم تا کاملا" صدفی شود. بیسکویتها را کاملا" پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا" یکدست شود.

قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا" خنک شود.

خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم.

groohashpazi.blogfa.com