یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
بیسکویت بادامی
کره : ۱۲۵ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
بادام : ۱۲۵ گرم
بکین پودر : ۳ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
وانیل : قدری
کره را آب کرده آن را با شکر مخلوط نموده همش بزنید، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده بادام و کاکائو و وانیل را در نیم استکان شیر حل کرده، به مایه فوق اضافه کنید.
در بقیه شیر، بکینگ پودر را حل کنید آن را به خمیره مخلوط نموده باز هم کمی شیر ریخته خمیر را با وردنه باز نموده آن را با قالب مخصوص بریده در سینی بگذارید و در فر ۴۰۰ درجه حرارت مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس صادق زیباکلام انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب
قتل تهران هواشناسی فضای مجازی سیل شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت آتش سوزی سلامت
قیمت طلا خودرو کارت سوخت قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو گاز حقوق بازنشستگان بورس نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری کتابخانه سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
دانش بنیان تجهیزات پزشکی فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس روسیه افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول شفق قطبی خورشید دبی ایالات متحده ایلان ماسک نوآوری ناسا تبلیغات اپل گوگل
سرطان درمان و آموزش پزشکی خواب زیبایی دیابت فشار خون کاهش وزن بارداری توت فرنگی