یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

آش آب غوره


آش آب غوره

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ برنج: ۵۰۰ گرم
▪ لپه:۱۵۰ گرم
▪ سبزی (تره، اسفناج و جعفری): یک کیلو
▪ گوشت: ۵۰۰ گرم
▪ نعناع داغ: نصف فنجان
▪ سیر سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب غوره: یک تا ۲ فنجان
▪ نمک …

مواد لازم برای ۶ نفر

برنج:

۵۰۰ گرم

لپه:

۱۵۰ گرم

سبزی (تره، اسفناج و جعفری):

یک کیلو

گوشت:

۵۰۰ گرم

نعناع داغ:

نصف فنجان

سیر سرخ شده:

۲ قاشق غذاخوری

آب غوره:

یک تا ۲ فنجان

نمک و فلفل:

به مقدار کافی

طرز تهیه

گوشت را با لپه می پزیم وقتی این مخلوط کاملا پخته شد برنج شسته را به آن اضافه می کنیم و در مرحله بعد سبزی خرد شده را به مخلوط لپه، گوشت و برنج می افزاییم.

وقتی سبزی پخته شد آب غوره، نعناع داغ، سیر سرخ شده و نمک و فلفل را به آش اضافه می کنیم. بعد از این که آش کمی جوشید، شعله گاز را خاموش می کنیم.