پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

یخ در بهشت شکلاتی


یخ در بهشت شکلاتی

ظرف مخصوص ژله با ظرفیت حدود یک لیتر یا قالب چهار گوش ۱۵سانتی متری تهیه کنید.

مواد لازم:

ژلاتین: ۶ورق

شیر: ۴۰۰ میلی لیتر

خامه: ۳۰۰ میلی لیتر

شکر: ۱۰۰ گرم

وانیل: کمی

شکلات تلخ ۷۰درصد: ۱۰۰ گرم

شکلات شیری: ۱۰۰ گرم

برش های شکلات برای تزیین

طرز تهیه:

ظرف مخصوص ژله با ظرفیت حدود یک لیتر یا قالب چهار گوش ۱۵سانتی متری تهیه کنید.

ورق های ژلاتین را برش بزنید و در کاسه ای حاوی آب سرد به مدت ۵ دقیقه قرار دهید؛ سپس آب کشی کنید.

شیر، خامه و شکر را در قابلمه ای کوچک مخلوط کنید و به جوش بیاورید. وانیل را اضافه کنید و سپس ژلاتین را هم بزنید تا حل شود.

شکلات ها را تکه تکه کنید و به شکل بن ماری آن را ذوب کنید، سپس هر بار یک سوم مخلوط خامه را به شکلات اضافه کنید و در ظرف تهیه شده بریزید و بگذارید خنک شود؛ سپس در یخچال قرار دهید. قبل از سرو می توانید با تکه های شکلات، آن را تزیین کنید.