جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خوراك‌ ماهی‌ با سیر


● مواد لازم‌:
▪ ماهی‌ به‌ اندازه‌ دلخواه‌ (دو كیلو تا دوكیلو و نیم‌)
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ سیر: ۶ عدد
▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ عدد
▪ مرزه‌ خشك‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ شوید و جعفری‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ …

مواد لازم‌:

ماهی‌ به‌ اندازه‌ دلخواه‌ (دو كیلو تا دوكیلو و نیم‌)

پیاز:

۲ عدد

سیر:

۶ عدد

گوجه‌ فرنگی‌:

۲ عدد

مرزه‌ خشك‌:

به‌ مقدار كافی‌

شوید و جعفری‌:

به‌ مقدار كافی‌

زعفران‌:

به‌ مقدار كم‌

روغن‌ زیتون‌:

به‌ مقدار كافی‌

نان‌ سفید یا نان‌ جو حلقه‌ حلقه‌ شده‌:

به‌ مقدار كافی‌نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار كافی‌

جعفری‌ خرد شده‌ برای‌ تزیین‌

طرز تهیه‌:

ماهی‌ را تمیز و خرد كنید پیاز را پوست‌ بگیرید وخرد كنید سیر را نیز پوست‌ بگیرید و له‌ كنید، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ بگیرید و خرد كنید و همه‌ را درظرفی‌ بریزید و كمی‌ شوید و جعفری‌ و مرزه‌خشك‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید. ماهی‌ خرد شده‌ رابیفزایید و نصف‌ لیوان‌ روغن‌ زیتون‌ روی‌ آن‌بریزید و با قاشق‌ كمی‌ مخلوط كنید و بگذاریدچهار تا پنج‌ ساعت‌ در یخچال‌ بماند. مقداری‌آب‌جوش‌ روی‌ این‌ مخلوط بریزید به‌ طوری‌ كه‌روی‌ آن‌ را بگیرید كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ بزنید،زعفران‌ را اضافه‌ كنید و روی‌ حرارت‌ بگذارید وحرارت‌ آن‌ را زیاد كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه‌ بپزدبعد از روی‌ حرارت‌ بردارید و ماهی‌ را جدا كنید ودر ظرفی‌ بریزید و آب‌ ماهی‌ را هم‌ صاف‌ كنید.

حلقه‌های‌ نان‌ را در ظرف‌ مخصوص‌ قرار دهید وآب‌ ماهی‌ را روی‌ آن‌ بریزید كمی‌ جعفری‌ خردشده‌ روی‌ آن‌ بپاشید و بعد سرو كنید.