شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

فریتاتای پنیر و ورمیشل


فریتاتای پنیر و ورمیشل

▪ مواد لازم:
- ورمیشل خام- ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ زده شده- ۴ عدد
- شیر کم چرب- یک سوم پیمانه
- مرزنگوش خشک- سه چهارم قاشق مرباخوری
- پودر فلفل قرمز- یک هشتم قاشق مرباخوری
- پیازچه سبز خرد شده- ۸ …

مواد لازم:

- ورمیشل خام- ۲۵۰ گرم

- تخم مرغ زده شده- ۴ عدد

- شیر کم چرب- یک سوم پیمانه

- مرزنگوش خشک- سه چهارم قاشق مرباخوری

- پودر فلفل قرمز- یک هشتم قاشق مرباخوری

- پیازچه سبز خرد شده- ۸ عدد متوسط

- روغن زیتون یا کانولا- یک قاشق مرباخوری

- پنیر چدار- سه چهارم پیمانه

- نمک- نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ورمیشل را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب داغ بشویید. در کاسه ای تخم مرغ، شیر، نمک، مرزنگوش و فلفل را با هم مخلوط کنید. پیاز را به مواد اضافه کنید. در ماهیتابه نچسب روغن بریزید. ورمیشل را به طور مساوی کف ماهیتابه پهن کنید و روی آن مایه تخم مرغ را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر را روی آن بپاشید و بگذارید تا مدت ۲ دقیقه بماند تا پنیر آب شود. فریتاتا را برش بزنید و سرو کنید.