دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
منظور از پردایش غذائی Food processing چیست؟
پردایش غذائی یعنی هر تکنیکی که باعث تغییر وضعیت طبیعی غذا شود. پختن، منجمد کردن، پاستوریزه کردن، شور کردن، و خشک کردن از نمونههای پردایش غذائی هستند. هر نوع پردایش غذائی باعث تغییر آن ماده غذائی برای استفاده انسان میشود.
هدف از پردایش غذائی، طولانیتر کردن ماندگاری غذا، کاهش خطر مسمومیت غذائی، بهبود بافت یا طعم غذا و یا افزایش ارزش غذائی غذا است. به عنوان مثال شیر غیر پاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت را افزایش میدهد. با پاستوریزه کردن شیر این خطر رفع میشود.
کنسرو کردن مواد غذائی باعث طولانیتر شدن ماندگاری آنها میگردد تا در مواقع لازم بتوان این مواد را استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست