جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آیین نامه آموزش كارشناسان حوزه ستادی معاونت غذا و دارو و دانشگهاهای علوم پزشكی كشور


آیین نامه آموزش كارشناسان حوزه ستادی معاونت غذا و دارو و دانشگهاهای علوم پزشكی كشور

كلیه طرحهای آموزشی می باشند كه توسط واحدهای آموزش پس از تأیید مدیركل ذیربط جهت آموزش كاركنان حوزه ستادی و سایر حوزه ها در نظر گرفته می شوند

آئین‌نامه آموزش كاركنان شاغل در حوزه ستادی غذا و دارو و دانشگاهها و دانشكده‌های علوم پزشكی

● ماده اول- تعاریف

▪ معاونت :

معاونت غذاو دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی

▪ واحدهای آموزش:

واحدهای آموزش مستقر در ادارات كل نظارت بر مواد غذایی و دارویی

▪ كاركنان:

كاركنان حوزه ستادی معاونت و حوزه‌های غذا و دارو دانشگاهها و دانشكده‌های علوم پزشكی

▪ حوزه غذا و دارو:

كلیه حوزه‌های غذا و دارو مستقر در دانشگاهها و دانشكده‌های علوم پزشكی

▪ واحد آموزش دانشگاه:

واحد آموزش مستقر در معاونتها یا مدیریتهای غذا و دارو دانشگاهها و دانشكده‌های علوم پزشكی ● ماده دوم –موضوع آموزش

▪ كلیه طرحهای آموزشی می‌باشند كه توسط واحدهای آموزش پس از تأیید مدیركل ذیربط جهت آموزش كاركنان حوزه ستادی و سایر حوزه‌ها در نظر گرفته می‌شوند.

● ماده سوم – حوزه آموزشی

▪ حوزه ستادی معاونت و سایر حوزه‌های غذا و دارو می‌باشد.

● ماده چهارم – مخاطبین آموزش

▪ كلیه كاركنان كه بصورت رسمی، قراردادی، پیمانی، مأمور بخدمت در حوزه ستادی و سایر حوزه‌های غذا و دارو مشغول به كار بوده یا در بدو استخدام هستند.

● ماده پنجم – نیازسنجی

▪ نیازسنجی دوره‌های آموزشی از طریق واحدهای آموزش با همكاری سایر حوزه‌های غذا و دارو صورت می‌پذیرد.

▪ كلیه عناوین دوره‌های آموزشی تایید شده توسط واحدهای آموزش در حوزه‌های غذا و دارو لازم‌الاجرا می‌باشند.

▪ نیازسنجی جهت تعیین عناوین آموزشی و برنامه‌ریزی‌های سالانه، می‌بایست ۲ ماه قبل از شروع سال جدید توسط واحدهای آموزش صورت پذیرد.

▪ حوزه‌های غذا و دارو می‌بایست كلیه نیازهای آموزشی و عناوین مربوطه را تهیه و حداكثر تا پایان آذر ماه هر سال، جهت برنامه‌ریزی آموزشی سال آینده به واحدهای آموزش اعلام نمایند.

▪ پس از انجام نیازسنجی مربوطه، واحدهای آموزش كلیه عناوین آموزشی سالانه را تهیه و پس از تأیید مدیركل ذیربط به حوزه‌های مربوطه اعلام كه پس از اعلام لازم‌الاجرا می‌باشند.

● ماده ششم – مدرسین،سرفصلها و مدت زمان هر دوره

▪ تعیین مدرسین به پیشنهاد واحدهای آموزش با تأیید مدیركل مربوطه، صورت می‌پذیرد.

▪ تعیین سرفصلهای هر دوره با پیشنهاد مدرس مربوطه و تایید واحدهای آموزش صورت می‌پذیرد.

▪ تشخیص و تعیین مدت مورد نیاز جهت هر دوره آموزشی حسب مورد با پیشنهاد مدرس مربوطه و تأیید واحدهای آموزش و تصویب مدیركل ذیربط صورت می‌پذیرد.

▪ برنامه هر دوره آموزشی به همراه زمان، مدرسین و سرفصل های آموزشی مربوطه، باتوجه به بند «۵-۴» می‌بایست حداقل ۳ ماه قبل از اجرا به واحدهای آموزش اعلام گردد.

ـ تبصره: سرفصلهای آموزشی و مدت زمان هر دوره در دانشگاهها و دانشكده‌های علوم پزشكی توسط واحد آموزش پیشنهاد و به تأیید مدیر یا معاون غذا و دارو خواهد رسید.

● ماده هفتم - ارزشیابی

▪ ارزشیابی شركت‌كنندگان هر دوره توسط مدرسین مربوطه و از طریق آزمون كتبی یا شفاهی صورت می‌پذیرد.

▪ حداقل نمره قبولی ۱۴ از ۲۰ می‌باشد.

▪ ارزشیابی هر دوره آموزشی و مدرسین مربوطه، مطابق فرمهای شماره ۱و۲ توسط شركت‌كنندگان دوره انجام خواهد گرفت.

▪ تعدادی از شركت‌كنندگان هر دوره كه بالاترین امتیاز دوره را كسب نموده‌اند به پیشنهاد واحدهای آموزش، توسط بالاترین مقام مسئول هر حوزه، مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

● ماده هشتم – هزینه‌ها

▪ تأمین كلیه هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم مربوط به حق‌الزحمه، وسایل آموزشی و غیره به عهده حوزه ستادی و سایر حوزه‌ها خواهد بود.

▪ میزان حق‌الزحمه مدرسین براساس ضوابط اعلام شده از طریق واحدهای آموزش تعیین خواهد گردید.

● ماده نهم – شرایط خاص

▪ هر یك از كاركنان حوزه ستادی و سایر حوزه‌ها لازمست حداقل سالانه ۲۵ ساعت آموزش را با موفقیت طی نماید.

▪ مسئولین حوزه‌های غذا و دارو، می‌بایست امكانات لازم جهت شركت كاركنان در دوره‌های آموزشی به میزان لازم را فراهم نمایند.

▪ شركت در دوره‌های آموزشی در ارزشیابی سالانه كاركنان لحاظ می‌گردد.

▪ گواهی مربوط به شركت كاركنان در دوره‌های آموزشی در صورت كسب امتیاز لازم توسط واحدهای آموزش ستادی و دانشگاهی صادرو به تأیید بالاترین مقام مسئول هر حوزه خواهید رسید. این آئین‌نامه شامل ۹ ماده و یك تبصره بوده و در تاریخ ۱۳/۵/۸۲ به تصویب رسیده و از تاریخ تصویب، لازم‌الاجرا می‌باشد.