چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی


پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی

▪ وعده : چهار نفر
▪ زمان فراهم سازی مقدمات : ۱۰ دقیقه
▪ پخت: ۲۵ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت
● مواد لازم
▪ سه سفیده تخم مرغ
▪ ۱ قاشق سوپ خوری سس خردل
▪ یک فنجان نان ایتالیایی خرد …

وعده :

چهار نفر

زمان فراهم سازی مقدمات :

۱۰ دقیقه

پخت:

۲۵ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

سه سفیده تخم مرغ

۱ قاشق سوپ خوری سس خردل

یک فنجان نان ایتالیایی خرد شده.

۴/۱ فنجان پنیر پارمزان کم چرب

۴ قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان ۶ اونسی

۴/۳ فنجان سس سرکه و نمک گرم.

سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

طرز تهیه

۱) فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

۲) سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

۳) مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

۴) در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

۵) غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.



همچنین مشاهده کنید