سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نان صبحانه


نان صبحانه

آب، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید به عمل بیاید.

مواد لازم:

آب ولرم: یک پیمانه

پودر خمیر مایه: دو و نیم قاشق مرباخوری

شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری

آرد: دو و نیم تا ۳ پیمانه

نمک: نصف قاشق مرباخوری

روغن گیاهی: یک قاشق مرباخوری

برای روی نان: یک قاشق غذاخوری دانه کنجد یا کمی پیاز سرخ شده.

طرز تهیه:

آب، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید به عمل بیاید.

آرد و نمک را کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت شود و روی سطح حاوی آرد ورز دهید. خمیر را در کاسه کمی چرب شده قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت ور بیاید.

خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت تقسیم و گرد کنید و وسط آن سوراخ ایجاد کنید. خمیرها را روی سینی کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند.

در قابلمه بزرگی آب و یک قاشق غذاخوری شکر را به جوش بیاورید و خمیرها را به مدت یک دقیقه در آن بجوشانید و سپس روی یک سینی چرب قرار دهید.

کنجد یا پیاز را روی آن بریزید سپس به مدت ۱۰ دقیقه در فر که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است قرار دهید.