چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ گوشت قلقلی مكزیكی


۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ حبه سیر كوبیده
۱ قاشق سس چیلی
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۵۱ لیتر آب گوشت
۱ قاشق سوپخوری جعفری خرده شده
۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته
نصف …

۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون

۱ عدد پیاز متوسط خرد شده

۲ حبه سیر كوبیده

۱ قاشق سس چیلی

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۵۱ لیتر آب گوشت

۱ قاشق سوپخوری جعفری خرده شده

۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته

نصف پیمانه خامه

۲ عدد پیازچه خرد شده

برای گوشت قلقلی:

۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

۲ عدد پیازچه ریز خرد شده

۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده

نصف پیمانه مغز نان سفید

یك قاشق چایخوری ادویه

۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون

یك قاشق روغن زیتون را در قابلمه ای داغ كنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و همراه با آب گوشت بگذارید بجوشد. پس از ۱۵ دقیقه جعفری را اضافه كنید. سپس گوشت قلقلی آماده شده و لوبیا را بیفزایید و بگذارید سوپ با در بسته بجوشد تا گوشت قلقلی مغز پخت شود.

برای آماده كردن گوشت قلقلی همه مواد اولیه آن را به جز روغن با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید. سپس هر قاشق از این مخلوط را با دست به صورت گلوله ای درآورید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت ها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.پس از آماده شدن سوپ آن را با خامه و پیازچه خرد شده سرو نمایید.