شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها
باقلا قاتوق غذای محبوب شمالیهاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان میخواهد برای شام هیجانانگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بیشک پیشنهاد مناسبی است.
مواد لازم برای ۲ نفر
۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
۲ ق س شوید خشک
۴ عددسیر
۲ عدد تخممرغ
۲ ق س روغن
۲ لیوان آب
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
۱. باقلای خشک را از ۶ ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
۲. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
۳. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
۴. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
۵. وقتی باقلا پخت تخممرغها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخممرغ ها روی خورش ببندند.بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست