شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

شِکر, سمِ شیرینِ کُشنده


شِکر, سمِ شیرینِ کُشنده

مصرف «شِکر» سبب می شود تا سیستم ایمنی بدن از کار بیافتد و پس از هر بار مصرف محصولات شکردار, گلبول های سفید بدن نوتروفیل ها از کار می افتند و تا دو الی پنج ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود

مصرف «شِکر» سبب می‌شود تا سیستم ایمنی بدن از کار بیافتد و پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبول‌های سفید بدن (نوتروفیل‌ها) از کار می‌افتند و تا دو الی پنج ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.

طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵ درصد کارآیی خود را از دست می‌دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروب‌ها و ویروس‌ها است. شکر، تعادل مواد معدنی بدن را برهم می‌ریزد، زیرا فاقد ویتامین، مواد معدنی و فیبر است. در واقع شکر، ماده‌ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم، منیزیوم، پتاسیم، سدیم‌و...برهم می‌ریزد. همچنین درباره شِکر بهتر است بدایند که:

- شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون «آدرنالین» در بدن می‌شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بدخُلقی از نتایج آن هستند.

- شکر سبب بی‌حوصلگی است و کسانی‌که شکر مصرف می‌کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت‌های بدنی ندارند.

- شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره‌های درسی است.

- شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماری‌ها می‌گردد.

- شکر به کلیه‌ها آسیب می‌زند و یکی از عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.

- یکی از عوامل مهم و اصلی ایجاد سنگ مثانه مصرف شکر است.

- برخلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون را به شدت بالا می‌برد و کلسترول خوب را پایین می‌آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می‌شود.

- شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می‌کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می‌کنید هیچ کلسیمی در استخوان‌های شما ذخیره نخواهد شد.

- شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطان‌های سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.

- شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.

- شکر باعث باریک شدن رگ‌های خونی و در نهایت سکته می‌شود.

- شکر باعث ترش کردن معده است و برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می‌کنند چیزی شیرین می‌خورند تا آن را رفع کند.

- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی را زیاد می‌کند.

- پیر شدن زود هنگام بدن، سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکی‌های شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین.

- شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به موادمخدر را زیاد می‌کند.

- شکر مهم‌ترین عامل پوسیده شدن دندان‌ها است. یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.

- شکر عامل اصلی چاق شدن است.

- شکر عامل آرتروز مفاصل است و کسانی‌که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می‌خورند روز به روز بدتر می‌شوند.

- یکی از عوامل اصلی بیماری آسم، مصرف شکر است.

- شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. زیرا شکر فاقد هرگونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از اینرو سلول‌ها مجبور هستند برای شکستن ملکول‌های شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوان‌ها استفاده کنند. هرچه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوان‌ها خارج شده و در فرآیند هضم شکر مصرف می‌شود. در نهایت استخوان‌ها بعد از چند سال پوک می‌شوند. دلیل اصلی خرابی دندان‌ها نیز همین است. کلسیم از دندان‌ها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می‌شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد.

- شکر، آب بزاق دهان را اسیدی می‌کند که برای دندان‌ها ضرر دارد.

- شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می‌کند و جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.

- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.

- شکر ساختار پروتئین‌ها را بهم می‌ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.

- بزرگترین خطری شکر این است که ساختمان DNA را می‌شکند و آن را تغییر می‌دهد که در نتیجه سلول‌ها سرطانی می‌شوند.

- شکر سبب تولید رادیکال‌های آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.

- شکر فعالیت هورمون‌ها را برهم می‌زند.